Va aflati in:

Articole / Celebs & Style

Cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului au primit Zmeura de Aur 2015

Publicat: 22.02.2015

zmeuradeaur2015_400
Cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului au primit Zmeura de Aur 2015 ieri seara. Cel mai prost film al anului 2014 a fost, de departe, lungmetrajul Saving Christmas. Cei mai slabi actori, a caror prestatie a fost criticata aspru de critici au fost nimeni altii decat Cameron Diaz si Kirk Cameron, decretati marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care premiaza cele mai proaste filme si interpretari actoricesti ale anului.

Kirk Cameron, un ex copil-vedeta la Hollywood, joaca rolul principal in Saving Christmas, dar acest lungmetraj - care a primit cele mai multe trofee la gala Zmeura de Aur 2015, cu o zi inainte de decernarea premiilor Oscar - nu l-a ajutat deloc sa isi faca o revenire glorioasa pe marile ecrane. Actorul american, in varsta de 44 de ani, a fost marele invingator la cea de-a 35-a gala Zmeura de Aur, organizata ieri seara seara la Los Angeles, intrucat s-a impus la patru dintre cele sase categorii la care el si Saving Christmas (un film despre o familie crestina) au fost nominalizati la cel mai prost film, cel mai prost actor in rol principal, cel mai prost scenariu si cel mai prost cuplu de actori.

Asa cum au remarcat organizatorii galei Zmeura de Aur 2015, ei nu au fost singurii care au ironizat si criticat filmul Saving Christmas. Utilizatorii site-ului imdb.com au hotarat in urma unui sondaj ca acest film trebuie sa ocupe primul loc in topul celor mai proaste filme din toate timpurile. De asemenea, acelasi film a inregistrat un scor nemainintalnit- un zero perfect - pe Rotten Tomatoes.

La gala de sambata seara a fost premiata si Cameron Diaz, care a fost desemnata cea mai proasta actrita pentru evolutiile sale din doua comedii: Cealalta femeie/ The Other Woman si Sex Tape.

Filmul Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction, care este plin de efecte speciale, primise cele mai multe nominalizari - sapte - la Zmeura de Aur 2015, insa a triumfat doar la doua categorii: cel mai prost regizor si cel mai prost actor in rol secundar (Kelsey Grammer), asa ca a scapat la mustata.

Megan Fox s-a impus detasat la categoria cea mai proasta actrita in rol secundar pentru evolutia ei din pelicula testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turtles.

Premiul pentru cel mai prost remake/ continuare a revenit filmului Annie, versiunea moderna a unui spectacol clasic de pe Broadway.

Premiile Zmeura de Aur, care valoreaza fiecare cativa dolari, au forma de zmeura aurie, asezata pe o rola de film de 8 mm, au fost create in 1980.

Premiatii cu Zmeura de Aur vin extrem de rar sa isi ridice premiile, o exceptie demna de luat in seama fiind Sandra Bullock, care a primit Zmeura de Aur pentru cea mai proasta actrita in 2010 pentru All About Steve, cu o zi inainte de a lua un Oscar pentru Povestea unui campion/ The Blind Side.

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Uite cum arata Jennifer Lopez in costum de baie!

Uau! Jennifer Lopez isi arata pieptul din cost...

Celebs & Style

Cameron Diaz este insarcinata?

Pe fondul zvonurilor ca ar fi insarcinata, Cam...

Celebs & Style

Michael Clarke Duncan a murit la 54 de ani

Michael Clarke Duncan, starul din filme precum...

Retete de slabire

Bulete Monti de bacon si branza

eLady iti prezinta o gustare spectaculoasa si p...

Retete de slabire

Retete Montignac/pentru diabet: Hummus negru

O reteta pentru o gustare sau chiar un fel prin...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...