Va aflati in:

Articole / Frumusete

Ce machiaje se poarta in toamna 2015

Publicat: 28.09.2015

Ce machiaje se poarta in toamna 2015,Ce machiaje se poarta in toamna 2015, makeup la moda 2015, machiaje de toamna, cum ne machiem in aceasta toamna, machiaje trendy


Ce machiaje se poarta in toamna 2015? Oare trend-setter-ii ne streseaza punandu-ne imaginatia la grea incercare, sau va fi simplu sa fim machiate la moda? eLady.ro a raspuns partial intrebarilor voastre, venind in intampinarea celor mai pretentioase cereri prin articole despre moda sezonului toamna-iarna 2015, inca din luna martie !  Ai aflat in felul acesta, draga mea, ca exista vesti bune pentru tine. S-au lansat multe stiluri de machiaj, tocmai pentru a multumi toate gusturile si a ne determina sa cumparam farduri, farduri, farduri... ale caror ambalaje sunt din ce in ce mai sofisticate, in timp ce reclamele ne cheama sa deschidem cat mai des usile magazinelor de cosmetice. Unele dintre produse se adaptateaza, pe zi ce trece, cerintelor femeii moderne: raman pe piele pana la demachiere, nu-si schimba culoarea pe parcursul lungilor zile de lucru si – in plus!- sunt hipo-alergenice. Asa ca... haideti sa vedem ce se mai poarta si sa ne completam trusele.

Iti spune ceva look-ul medieval? In toamna aceasta veti descoperi astfel de influente pana si in machiaj. Ochi misteriosi, fumurii si piele cat mai neteda. Fondul de ten trebuie sa arate cat mai natural, asa ca schimbati-l pe cel bronzant cu unul la culoarea pielii. De asemenea, pudra bronzanta poate astepta zile mai bune, cand gloria ei – maxima in aceasta vara – va reinvia... Se poarta si faimosii “ochi de pisica” in machiaje dramatice, a la rock & roll. Si nu orice fel de rock, ci neaparat cel baroc!

Machiaje in toamna 2015: Plus de feminitate
Pentru un plus de feminitate, opteaza pentru un fard rose mat in obraji. In privinta buzelor, se pune accent pe buzele nud (fardate cu fond de ten). Aveti totusi „permisiunea” de a folosi gloss cu o usoara tenta de roz pe buza superioara si ruj rose diafan.
Genele se rimeleaza puternic catre zona externa a ochiului sau se folosesc gene false, tocmai pentru adauga un plus de mister si forta privirii.
V-am promis o mare varietate de look-uri. Si ne respectam cuvantul: in aceasta toamna esti incurajata sa iti pui in evidenta buzele intr-un mod fatal pentru barbati: conturare extrema cu rosu burgund. La acest machiaj ochii vor fi fardati cu nunate de maro, pentru a creea umbre discrete.
Pentru finalul articolului am lasat machiajul minimalist. Si acesta este in trend-ul toamnei 2015. Pentru zilele in care ai o dispozitie adolescentina, contureaza-ti ochii cu fard maro, rimeleaza usor si aplica pe buze un gloss transparent.
Sper sa va bucure varietatea de stiluri ce se anunta. Se prevede o toamna bogata si in roadele frumusetii...
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Nuante de blond care nu se vor demoda niciodata

Nuantele de blond sunt cuceritoare, asa ca nu e...

Frumusete

8 remedii pentru a-ti face parul sa creasca mai repede si mai sanatos

Cresterea parului este un proces foarte lent. P...

Celebs & Style

Emma Stone si Benedict Cumberbatch intr-un nou film horror

Amatorii filmelor horror vor fi fericiti. Guill...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...