Va aflati in:

Articole / Frumusete

Coafuri si frizuri 2009

Publicat: 24.11.2008

Feminitatea este principalul element al coafurilor care vor defini tendintele anului 2009 pentru coafuri si frizuri, tendinte care cu siguranta vor fi intalnite si in tot anul. De la simple coafuri, bine structurate, la adevarate opere de arta, iata cum ne vom aaranja parul in acesta an, urmand cele mai noi trenduri pentru coafuri si frizuri 2009. Inspira-te si tu aceste tendinte, adoptand coafura potrivita fizionomiei si personalitatii tale! Indrazneste sa fii cea mai frumoasa!

Se poarta cararea pe mijloc
O simpla carare pe mijloc poate fi transformata usor intr-o coafura inedita, plina de feminitate si sex-appeal. Poti opta pentru libertatea parului, cu suvite care sa cada putin peste fata, avand la baza onduleuri lejere. Copiat din elady.ro
O a doua optiune este prinderea parului intr-un coc sau intr-o coada de cal, pastrand aceeasi orientare a cararii.

Se poarta coafuri asimetrice, in stilul disco al anilor `80
Coafarea parului intr-o parte este dusa la extrem in acest sezon, aceasta optiune fiind descrisa de cocuri feminine, prinse la diferite inaltimi. Tot parul trebuie indreptat pe o singura parte si trebuie sa fie bine intins si neted sau trebuie prins cu clame lasandu-l intr-o coama bogata.

Coafuri si frizuri 2009: Revine stilul punk
Stilul punk nu isi va pierde niciodata din farmec, optiunile de coafare fiind insa destul de limitate. Astfel, linia principala este reprezentata de taparea parului sub forma de coama. Restul de par poate fi prins intr-un coc sau poate fi lasat liber. Este o optiune ce se potriveste oricarui tip de par.

Coafuri si frizuri 2009: Buclele raman in trenduri
Buclele lejere si feminine raman un must-have al coafurilor si frizurilor 2009, inspirate de frumusetea unduitoare a sirenelor. Liniile sunt foarte bine texturate cu ajutorul serurilor de stralucire pentru evidentierea feminitatii.

Coafuri si frizuri 2009 Parul facut cu placa creponata
Suvitele creponate revin in forta. Mult volum pentru parul lasat liber, sau cocuri definite de astfel de suvite sunt optiunile de coafare care vin sa inspire. Daca nu vrei sa exagerezi cu volumul, poti opta pentru creponarea a numai cateva suvite.

Coafuri si frizuri 2009: Coada de cal revine
Daca esti grabita si, ca intotdeauna, coada de cal este cea mai rapida optiune, atunci trebuie sa stii ca ai doua variante. Prima este o coada de cal foarte neteda, foarte bine intinsa, prinsa la distanta egala intre ceafa si crestetul capului. Cea de-a doua optiune sunt accesoriile: infasurarea cozii in diferite materiale sau prinderea ei cu mai multe elastice de par.

Coafuri si frizuri 2009 Hot trends:  Accesorii pentru par
Coafurile accesorizate sunt farmecul acestui sezon. Singura regula care se impune in acest caz este simplitatea. Daca optezi pentru un look mai tineresc, atunci alege simple agrafe cu care sa marchezi cararea aleasa sau bentite la fel de simple. Pentru un look mai elegant alege ace de par incrustrate cu pietre, diferite esarfe cu care sa invelesti cocul, sau accesorii florale.

Un articol de Vanessa Stupariu
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Produse cosmetice profesionale la tine acasa

In cosmetica avem nevoie de o sumedenie de prod...

Frumusete

Cum sa aplici produsele de machiaj in ordinea corecta

Exista o anumita ordine cand vine vorba de apli...

Celebs & Style

Jodie Foster, premiata la Globul de Aur

Jodie Foster, castigatoare a doua premii Osca...

Animale de companie

Boli de ficat la catei: metode de diagnosticare

Cand mergi la doctor cu un catel "care nu ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...