Va aflati in:

Articole / Frumusete

Trenduri in coafuri 2009

Publicat: 11.01.2009

Eleganta este foarte importanta in excelenta unei coafuri feminine si daca ne gandim la onduleuri romantice, la cozi de cal lejere sau cocuri fermecatoare putem spune ca eleganta este cel mai important atribut. In acest sezon ne intoarcem la look-ul diafan ce aduce multe agrafe in joc si putin mai multa munca ... dar rezultatul este spectaculos: elegant, feminin si natural.

Palariile, cel mai sexy accesoriu
Daca vrei sa porti palarii, atunci aceasta este cea mai buna optiune: un par bine intretinut, foarte bine intins si fara fire rebele. Pastreaza un look simplu si curat, care va fi scos in evidenta de palarie. Foloseste produse de calitate, dar nu exagera in aplicare lor si vei arata minunat!

Fruzuri cu breton

Da, da, bretonul se poarta, foloseste-l pentru a incadra fata cu o lungime pana deasupra spancenelor si prinde parul intr-o coada de cal simpla si feminina. Aplica pe breton un balsam fara clatire si intinde bine firele rebele cu placa. Este o optiune perfecta pentru diminetile cand esti in intarziere sau cand vrei sa adaugi o nota de stil unei zile ploioase.

Coafuri cu volum prin tapare
Pentru a pastra notele de eleganta si a completa un look diafan asa cum cer tendintele, taparea este cea mai simpla si sigura solutie. Construieste o coafura prin taparea parului la radacina, apoi il poti lasa sa-ti incadreze fata sau il poti prinde la spate lejer. Este o solutie excelenta pentru a oferi volum parului subtire.

Coafuri flower-power
Iata un look simplu de obtinut cu un ondulator si putina indemanare. Alege cateva suvite pe care sa le ondulezi si lasa restul parului sa se odihneasca. Look-ul final trebuie sa spuna: "De fapt nu m-am straduit foarte mult.". Din nou o optiune rapida dar plina de eleganta si romantism.

Coafuri cu suvite rasucite
Suvitele rasucite si parul ravasit sunt cele mai hot tendinte ale sezonului 2009. Joaca-te cu parul si experimenteaza cat mai multe stiluri fara a-ti fi teama de a incerca ceva nou. Este o coafura ce va functiona perfect pe un par spalat cu o zi in urma. Imparte parul in doua si impleteste parul din ambele parti incepand din dreptul urechilor, lasa-l asa peste noapte si prinde cu agrafe ambele cozi la spate la intamplare, una de cealalta.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Frumusete

Nuante de blond care nu se vor demoda niciodata

Nuantele de blond sunt cuceritoare, asa ca nu e...

Celebs & Style

Zooey Deschanel a divortat de Ben Gibbard

Zooey Deschanel a depus actele de divort cu Be...

Sarcina

Sfaturi pentru lauze

Minunea s-a petrecut: bebe a venit pe lume, est...

Sarcina

Efectele fumatului cand esti gravida

Esti o viitoare mamica, dar inca mai fumezi? Tr...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara