Va aflati in:

Articole / Mirese si Nunti

Rochii de mireasa 2010

Publicat: 17.09.2009

rochii de mireasa de firma, rochii de mireasa 2010 modele de rochii de mireasa mirese la moda 2010Ai hotarat ca in 2010 sa iti unesti destinul cu cel pe care-l iubesti la nebunie? Ai hotarat ca pasul cel mai important sa-l faci intr-o maniera romantica si pur si simplu, nu mai ai rabdare?
eLady iti prezinta noutatile cu care anul 2010 te intampina privind alegerea celei mai frumoase si mai potrivite rochii de mireasa pentru tine.
Rochia de mireasa este elementul de baza al oricarei nunti deoarece, daca stam sa ne gandim, ce importanta mai are meniul sau muzica, cand toate privirile vor fi lipite de mireasa?
In anul 2010, pregateste-te sa imbraci o rochie de mireasa usoara, care sa iti sublinieze feminitatea si care sa inspire un romantism fastuos.

Rochii de mireasa din dantela
In anul 2010, modelele de rochii de mireasa din dantela revin in mare forta.
In ultima vreme dantela a  fost tot timpul pe podiumuri, insa, in sezonul 2010, avem de-a face cu un tip de dantela cu totul special.
Materialele sunt mult mai fine si mai usoare, mult mai placute la atingere decat surorile lor cu forme complicate.
Dantela de Cantilly a lui 2010 depaseste sifonul si organza, fiind propusa in cazul rochiilor de mireasa care vor fi purtate in primavara 2010 si in sezonul de vara 2010.

trenduri in rochii de mireasa, modele rochii mireasa pentru 2010, ce rochii de mireasa se poarta in 2010Rochii de mireasa cu aplicatii florale din dantela
Modelele de rochii de mireasa pline ochi de flori dantelate opulent rochiilor ti-au atras atentia? O sau un motiv natural aplicate in talie, pe umar ori sun bust iti poate oferi un look fresh, stilat si de senzatie. Marii creatori au utilizat flori din materiale diferite cu ale rochiei pentru un plus de romantism…

Rochii de mireasa 2010 cu decolteuri in V
Traditionalele rochii de mireasa fara bretele raman in tendinte, insa si cele care au umeri sunt in continuare la moda, asa ca poti aborda mai multe tipuri de decolteuri: patrat, rotund larg si in V.
Ai o multime de optiuni in alegerea rochiei de mireasa in 2010, asa ca e imposibil ca nu gasesti tu ceva pe gustul tau.
Daca ai sanii mari, decolteul in V ti se potriveste fara doar si poate, dar ai foarte mare grija sa nu fie extrem de adanc, pentru ca ziua nuntii tale nu e tocmai cea mai potrivita ocazie ca vreunul dintre nuntasi sa faca vreun atac de cord cand te va vedea…

modele rochii mirese moda 2010 modele voaluri palarii mirse nunti moda trenduri moda mirese 2010Rochii de mireasa 2010 cu volane
Trendul initiat sezoanele trecute castiga inca teren, iar tivurile in balon vor adauga un plus de prospetime si naturalete.
Dedicate in mod special mireselor foarte inalte, rochiile cu tiv-balon, sunt sofisticate si dau un plus de volum tinutelor filiforme, pentru un look de printesa din povesti.

Rochii de mireasa 2010: Corsajul drapat
Textura si detaliile simple si elegante devin cuvintele de ordine in materie de corsaje pentru rochiile de mireasa in 2010. Un look simplu, classy, neincarcat care sa scoata in evidenta o silueta perfecta.
Talia este accentuata gratie croielilor speciale, mai ales daca nu esti posesoarea unor forme extrem de conturate sau nu ai un decolteu care sa sara in ochi.

Rochii de mireasa 2010 din tul
Desi tulul a fost si este inca considerat materialul cel mai pretabil pentru rochiile de mireasa, tulul a cam lipsit de pe podiumuri in ultima vreme.
Insa in 2010, tulul s-a intors triumfator. Insa tulul la moda in 2010 are broderii, este mult mai stralucitor si mai plin. Wera Wang si  Carolina Herrera l-au transformat in ceva cu adevarat unic, iar Monique Lhuillier l-a imbracat in perle, facand miresele sa se cutremure de placere.

modele de rochii de mirese la moda in 2010 ce rochii se mireasa se poarta rochii de mireasa vera wang preturi rochii de mireasa trenduri look tendinte in moda mirese 2010Rochii de mireasa 2010: talia inalta si centuri late
O alta noutate pentru moda anul 2010 pentru rochii de mireasa este modelul cu talie inalta.
Se pune astfel accentul pe sublinierea bustului cu centuri late, funde mari, in general in culori daca nu neaparat contrastante, macar distonand cu restul rochiei.

Rochii de mireasa 2010: Voaluri, palarii si manusi lungi
Ca noutati pentru acest sezon palariile si voalrurile lungi pana-n pamant sunt propuse de  Carolina Herrera.
Modelele propuse dau o senzatie de eleganta suprema si le fac pe purtatoare sa arate absolut superb.
Revin in mare voga manusile lungi, care scot in evidenta frumusetea bratelor si fac miserele sa para coborate parca dintr-un film hollywoodian.

Intra in catalogul de moda si vezi sute de fotografii cu rochii de mierasa la moda!
Moda rochii de mireasa 2010
Rochii de mireasa 2010: Modele Monique Lhuillier
Rochii de mireasa 2010: Trenduri Carolina Herrera

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Mirese si Nunti

Cum sa-ti alegi fotograful de nunta in doar cativa pasi simpli

Ziua nuntii este extrem de importanta pentru ce...

Mirese si Nunti

TOP 10 reguli de fashion daca esti invitata la o nunta

Deoarece sezonul de nunti se apropie cu pasi re...

Celebs & Style

Gwyneth Paltrow e o persoana plina de haz

Cunoscuta actrita Gwyneth Paltrow este poate p...

Sanatate

Ce trebuie sa stiti despre cum se face un implant dentar

Cand aude cuvantul stomatolog, majoritatea oame...

Sanatate

Sapte beneficii ale consumului de cafea

Cafeaua este, cu siguranta, una dintre cele mai...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...