Va aflati in:

Articole / Moda

7 tinute cu cizme peste genunchi pe care sa le abordezi in 2019

Publicat: 04.01.2019

7 tinute cu cizme peste genunchi pe care sa le abordezi in 2019
Numește un alt item favorit al iernii care să fie mai sexi decât cizmele peste genunchi! Noi îl adorăm, pur și simplu, mai ales că la lisa sa interminabilă de calități se adaugă și faptul că cizmele peste genunchi sunt extrem de versatile și formează ținute ireproșabile alături de tot ceea ce avem în dulap.
Azi îți vom recomanda câteva dintre aceste idei sublime de outfituri, pe care să le abordezi în 2019. Descoperă cele mai cool modalități prin care să scoți în evidență cizmele peste genunchi și pune-le pe tapet tot farmecul!

Cizmele peste genunchi: 7 modalități de purtare care vor face furori în 2019
Pentru noi, cizmele peste genunchi sunt zânele bune ale iernii: conferă stil instant oricărei ținute și ne pun în valoare picioarele. O singură „teorie a conspirației” circula la adresa lor, aceea că nu sunt deloc flatante pentru fetele mici de înălțime. Nu mai e cazul: atunci când le abordezi cu inteligență, cizmele peste genunchi se dovedesc la fel de generoase cu femeile minione ca și cu cele cu siluetă de fotomodel.
Iată mai jos care sunt ținutele ce ne-au convins să investim rapid într-o nouă pereche de cizme peste genunchi!

1_cizme_peste_genunchi_400
Cizme peste genunchi + rochie + palton

Cizmele peste genunchi „revendică” din răsputeri rochii scurte, cu ajutorul cărora să desăvârșească cele mai sexi ținute. Imaginea de mai sus îți demonstrează din plin cât de simplu e să te îmbraci stilat chiar și în toiul celui mai crunt frig al iernii. Se ia o pereche de cizme peste genunchi, eroinele noastre de azi, se completează cu o rochie acoperită de paiete, scurtă și sexi, și se adaugă în mix și un palton de blană, stylish și călduros. Nu mai ai nevoie decât de o coafură răvășită pentru a arăta perfect!
Ai la  dispoziție rochii de damă elegante și călduroase, care țin companie în mod adecvat cizmelor peste genunchi, în mediul online.

Rochia burgundy din catifea cu striații, elegantă și sofisticată, și cea neagră din piele sintetică sunt exemple minunate de piese pe care trebuie neapărat să le ai în dulap atunci când deții o pereche de cizme peste genunchi!
2_cizme_peste_genunchi_400

Cizme peste genunchi + fustă mini + pulover + palton
La cât de senzuale sunt cizmele peste genunchi, e clar că fusta scurtă e cel mai bun companion al lor. Iar acest truc de styling va avea și darul de a-ți alungi picioarele și de a-ți accentua look-ul sexi, peste măsură de ispititor. Menține cromatica neutră a outfitului, așa cum vedem în imaginea de mai jos, ca să intensifici ideea de seducție noir. Jocul de printuri face ca ținuta să fie și mai răvășitoare, un adevărat exponat al măiestriei tale de fashionistă. Puloverul și paltonul transformă asocierea într-una potrivită și în cele mai înghețate zile ale iernii.

Cizme peste genunchi + fustă + bluză all red
Ținutele într-o singură culoare au fost o prezență neaşteptată în peisajul stilistic al anului și vor continua să reprezinte o pată vibrantă și în moda din 2019. Apelează la nuanța ta preferată și îmbrac-o din cap până în picioare. Mixează însă texturi diferite, te îndeamnă experții, pentru ca rezultatul final să evite capcana banalului. O fustă midi din vinilin, cizme lucioase și o bluză elegantă reprezintă un exemplu perfect din acest punct de vedere.
Deși această ținută va fi cu siguranță pe placul lui 2019, e de abordat și acum, în preajma sărbătorilor. Nici nu ne mai interesează ce poartă fashionista din imagine pe sub capă, importantă este impresia de eleganță atemporală pe care o lasă, condimentată de senzualitatea cizmelor peste genunchi cu toc. Păstrează din nou aceeași nuanță și intercalează și câteva accente glamour, așa cum sunt cele de blană, pentru rezultate care depășesc orice așteptări.

moda 2019 Cizme peste genunchi +fustă plisată + cămașă + sacou
Cizme peste genunchi +fustă plisată + cămașă + sacou

Un regal al pastelurilor, așa poate fi considerată superba ținută din imaginea de mai jos. E atât de diafană încât va reprezenta cu siguranță una dintre preferatele tale. Cizmele peste genunchi strălucitoare au făcut parte dintre cele mai căutate itemuri ale anului trecut, iar această modalitate de a le purta e cu siguranță una inedită. Fusta plisată cafe au lait, midi, conferă romantism unui accesoriu glitter, cămașa cu mâneci lungi oferă un strop de minimalism nonșalant, iar sacoul camel imprimă eleganță. E o ținută cu cizme peste genunchi care dă dovadă de geniu în fashion!

Cizme peste genunchi + blugi + poncho

Nu puteam uita tocmai de combinația preferată a femeilor, care integrează cizmele peste genunchi. Asocierea vedetelor noastre de azi cu blugii skinny e una victorioasă mai ales pentru fetele mignone, iar mixul devine  și mai flatant atunci când în ecuație intervin și tocurile. Pe lângă acestea, poncho-ul și bluza cu dungi conferă stil și dau dovadă că și o ținută aparent casual poate impresiona cei mai aprigi critici din modă: noi nu găsim nicio greșeală acestui outfit.

Cizme peste genunchi + rochie cămașă + cardigan
Mergi la cumpărături sau la un brunch cu fetele? Iată cum arată ținuta cu care vei face furori. Cizmele cu print șarpe sunt cu siguranță primul item pe care ți se oprește privirea, dar trebuie să recunoști că și restul outfitului e cel puțin la fel de inspirat. Rochia cămașă e lejeră și confortabilă, iar cardiganul pufos îți va ține de cald. Poșeta fashionable reprezintă cea mai bună completare a acestei ținute cu cizme peste genunchi.

Acestea sunt ținutele cu cizme peste genunchi pe care noi vom miza bucuroase în 2019! Fuga la shopping și asigură-te că ai în garderoba toate aceste articole vestimentare care se potrivesc magistral cu cizmele-vedetă ale sezonului!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cizmele muschetar, vedetele sezonului rece

Cizmele lungi sau cizmele muschetar nu trebuie ...

Moda

Secretul stilului: Top 5 elemente de vestimentatie cu impact

Atunci cand vine vorba de moda, exista anumite ...

Celebs & Style

Justin Timberlake si Jessica Biel s-au logodit!

Dupa o serie de despartiri si impacari, Justin...

Tu faci diferenta!

Iubitul meu este extrem de gelos, ce ma fac?

"Sunt cu iubitul meu de patru luni si el e...

Tu faci diferenta!

Ce sunt ciocurile la coloana?

Eva, o cititoare de-ale noastre ne-a trimis urm...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...