Va aflati in:

Articole / Moda

Genti si posete in moda 2009

Publicat: 06.01.2009

Geanta mireasa, poseta mireasa, geanta de banchet, geanta pentru seara, geanta de seara, tendinte primavara-vara 2006, moda genti 2009, fashion genti 2009,Draga mea, poseta este ca si prietena cea mai buna – nu va spune niciodata unde ati fost amandoua! Mai mult, o gentuta frumoasa si la moda in 2009 iti va infrumuseta viata si in acest fel vei avea orice doresti mai la indemana!
Vrei sa-ti refaci machiajul? Ai nevoie de un servetel? Nici o problema! Gasesti in geanta tot ce iti doresti…
Gentile pe care le iei cu tine in fiecare zi sunt cele care se potrivesc locului de munca.
Aminteste-ti ca vremurile se schimba si ca tot in mai multe locuri iti este permis sa iti exprimi preferintele in privinta modei.
Chiar daca lucrezi intr-un mediu in care se poarta costum, poti adauga o “garnitura” subtila chiar si celei mai sofisticate genti sau unui diplomat. Tendintele chiar recomanda sa ai o brosa finuta aplicata intr-un colt, care iti da un aer de eleganta si clasa. Un pandativ cu o piatra stralucitoare iti poate incanta ochiul in timp ce lucrezi.

poseta de mireasa, poseta pentru mireasa, genti de mirese, genti pentru mirese,poseta de ocazie, posete de ocazii, geanta de ocazie, genti de ocazie, geanta de ziIn plus, iti poti decora interiorul gentii cu un material vesel, sclipitor. Un porfofel cu o mica bijuterie sau o cutiuta pentru pastile impodobita – iata ce mai poti adauga in geanta.
De fiecare data cand o vei deschide vei vedea obiectul si starea ta se va imbunatati si astfel iti vei aminti de seara plina de distractie care urmeaza.
Gentile mai mari sunt la moda in sezonul primavara-vara 2009 si reprezinta o metoda buna de a scapa de “umflaturile” din gentile mai mici.
Daca ai nevoie de mai multe si nu le poti inghesui intr-o gentuta, atunci ai de unde alege.
Exista o varietate de astfel de genti: amuzante, mai “serioase” sau pentru ocazii, fabricate din diferite materiale si dupa anumite tipare.
Posetele cu o suprafata neteda pot fi decorate cu pietre sau inimioare (le lipesti pur si simplu). Incearca sa aplici cateva strasuri, flori sau daca esti o fire creativa, cu siguranta te vei distra gasind un nou model!

poseta pentru serviciu, poseta de servici, geanta de servici, geanta pentru servici, moda, trenduri poseta, trenduri genti, accesorii la moda in trenduri sezonul primavara-vara 2009Pentru gentile care nu au suprafata neteda, poti atasa cercei sau orice alte inele, pandative vesel colorate, stralucitoare, care pot fi lasate sa atarne.
Gentile de seara sunt minunate si iti vor accentua tinuta prin varietatea stilurilor, indiferent ca este vorba de o geanta pentru o ocazie deosebita (cum ar fi geanta de banchet!) sau o petrecere speciala.
Daca nu ai nevoie de mult spatiu, o gentuta mica este intotdeauna chic. Ele pot fi create din piele de reptila, canvas sau chiar plastic transparent.
O curea mai lunga ti-ar fi de ajutor in cazul in care vrei sa pui geanta pe umar pentru a face loc lucrurilor care urmeaza – cum ar fi imbratisari sau un pahar cu vin!
Daca vrei sa iei mai mult decat un ruj cu tine, cauta o geanta cu mai multe buzunare in care vei putea aseza si telefonul mobil si alte lucruri esentiale pe care nu le poti lasa acasa.
Gentile de seara care in acest sezon se poarta mici-mici, pot fi gasite simple sau cu multe aplicatii – sclipici, bijuterii, pietre, flori brodate sau initiale sau cu toate acestea ori cu niciunul! Daca geanta care iti place la nebunie nu are ceva, nu e dificil sa ii aplici chiar tu si astfel sa o transformi in geanta perfecta.
Cativa cercei poti gasi printre bijuteriile tale – si astfel poti “imbraca” si geanta pentru a fi in ton cu vestimentatia. Ai grija de gentile tale si le vei avea mult timp, draga mea! Exact ca si in cazul unei prietene bune!
Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!

 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cand este bine sa lasi pantofii cu toc acasa

Pantofii cu toc sunt, probabil, cei mai indragi...

Editorial

Nu mai vreau nimic "SENZATIONAL", "UIMITOR" SI "NEMAIVAZUT"!

Am obosit. Nu ma mai pot uita la tv, nu mai po...

Editorial

Ce sa faci cand te doare sufletul

In timpurile noastre, poate mai mult ca vreoda...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...