Va aflati in:

Articole / Moda

Jachete pentru toamna-iarna 2014-2015

Publicat: 21.05.2014

moda 2014, moda 2015, jachete la moda in 2014, jachete la moda in 2015, jachete pentru toamna


Toamna este aici si ti-a zburat gandul de la bluzite vaporoase. Vremea te anunta si ea ca are de gand sa isi schimbe infatisarea, asa ca ar fi bine sa va puneti de acord! E timpul sa dai un tur prin magazine si sa prinzi din zbor ultimele noutati! Colectiile de toamna/iarna 2014-2015 sunt deja pe rafturi si isi asteapta cumparatorii.
Afla ultimele tendinte in domeniu de la noi si da o tura prin magazine. Fii cu un pas inaintea celorlalte, afla ce se poarta in aceasta toamna si alege ce e mai bun! Incepe cu esentialul: jachetele! Inca nu e vremea sa treci la palton si geci groase, captusite cu puf pana si in gluga!
In aceasta toamna sunt in mare voga jachetutele sic, in genul anilor ’50, perfecte pentru o femeie sexy, dar si foarte practica!
Iata cateva idei:

Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Casual, modele de jachete casual pentru 2015
1. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Casual

Ai de facut un drum pana la scoala pustiului tau care tocmai a inceput clasa intai? O jacketa casual este perfecta, usor adaptabila atat la fusta cat si la blugi. Lejera, cu maneca ¾ absolut obligatorie in aceasta toamna, te vei simti foarte practica.
Talia se cere subliniata printr-o curea-cordon, iar culoarea sa te avantajeaze: toamna aduce cu sine nuante specifice, iar maro-ul si verdele inchis sunt in mare voga!

Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Sweet-silver, culori de jackete la moda in 2015, modele de jackete trendy 2015
2. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Sweet-silver!

Viata lunga are argintiul si anul acesta! Desi credeam ca odata cu vara o sa isi ia si el zborul de prin trendurile fashion, m-am inselat! Creatorii promit sa insiste pe argintiul (si auriul) metalic, chiar daca este vorba despre o jachetuta cu aer clasic. De data aceasta vorbim despre piese ale clasicilor ani ’50! Cu maneca ¾, bufanta si gulerasul floricica.  Nasturii mari sunt si ei foarte sic! Dar poti purta linistita si jachete sport in culori metalizate, sunt in mare trend si in aceasta toamna si vor ramane pe val si in moda 2015! Poti imbraca asemenea tinute atat cand mergi la cumparaturi, cat si intr-o seara de sambata pe drumul spre club. Asorteaz-o cu o geanta argintie si un machiaj glamourous!

3. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Office, modele de jachete office la moda, trenduri pentru sacouri 2014, moda 2015
3. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Office!

Te gandesti cumva sa apari la serviciu in costumele de anul trecut? Nici gand! Afla ca si in materie de office-fashion au patruns tendintele din deceniul 6 al secolului trecut! Pentru ca moda nu moare, ci reinventeaza trecutul, asa ca reinventeaza si tu stilul office!
Daca vrei sa te simti bine in pielea ta, inclusiv la slujba, arata-ti personalitatea si nu te lasa tarata in randurile gri ale tinutelor seci si formale. Iti recomand cu caldura jachete clasice prin culoare, dar in ton cu tendintele acestei toamne.
O fusta pana la genunchi si o pereche de botine te vor transforma in miss-office. Si nu te mira de ce toata lumea iti cere servicii!

Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Romantic
4. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Romantic

Rosul se potriveste cu orice tip de imbracaminte! Fie ca este vorba despre o rochie eleganta, fie ca este vorba despre pijama sau o jacheta, aceasta culoare face din orice tinuta un simbol.
Simbolizeaza si tu pasiunea si romantismul alegand o jacheta lunguta, aproape clasica, dar cu aerul timpurilor trecute. Nasturii prinsi in partea de sus si faptul ca este mai larga de la bust in jos iti vor da un aer stylish foarte sic!

5. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Grey Diva
5. Jachete pentru moda toamna-iarna 2014-2015: Grey Diva

Pe toate ne innebuneste aceasta nuanta! Fie ca ni se pare dezolanta, aducandu-ne aminte de o lume care nu se vede intotdeauna roz, fie, dimpotriva, ne incanta pentru ca se potriveste cu orice, ai motive sa alegi aceasta culoare!

Un model de jacheta gen tunica inalta este foarte potrivita pentru zilele ce vor veni. Este vorba despre zilele lui octombrie-noiembrie cand zilele gri vor fi si reci. Designul simplu si comod te vor face sa pari naturala, dar sofisticata. Asta daca stii si sa adopti atitudinea potrivita: Diva in trecere! Daca ai sti cate priviri de admiratie smulgi…

Acum, dupa ce ti-am prezentat tendintele, sper ca ti-ai facut o idee si esti dispusa pentru urmatoarea etapa: achizitionarea! Iti doresc spor la cumparaturi si o toamna frumoasa!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Sfaturi de stil pentru rochii si fuste

Rochia este o piesa vestimentara eleganta si co...

Moda

3 modele de sandale pe care trebuie sa le porti vara aceasta

Daca esti pregatita pentru sezonul estival, pro...

Celebs & Style

Jennifer Aniston a implinit 44 de ani

La multi ani, Jennifer Aniston!Jennifer Anisto...

Sarcina

Nasterea prematura

Una dintre temerile cele mai mari ale femeilor ...

Sarcina

Sfaturi pentru lauze

Minunea s-a petrecut: bebe a venit pe lume, est...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.