Va aflati in:

Articole / Moda

Moda: Culori pentru iarna 2008/2009

Publicat: 20.11.2008

Moda: Culori pentru iarna 2008/2009Iarna este cel mai frumos anotimp, mai ales daca ne gandim la toate sarbatorile din aceasta perioada. Insa, un lucru mi-a displacut intotdeauna la acest sezon, si anume lipsa culorilor. Omatul de un alb imaculat devine plictisitor. Se pare ca designerii ne pun la dispozitie doua optiuni: pe de o parte tonurile in concordanta cu anotimpul (negru, alb, gri) sau accente de culoare care sa contrasteze cu monotonia iernii. Iata cele 10 culori indispensabile garderobei tale pentru iarna 2008-2009.

Se poarta negru

Confortabil, nobil, practic, negrul este singura culoare care nu se demodeaza. In acest sezon, fata de alti ani, avem si ceva nou - tinutele all black. Totul trebuie sa fie negru, de la esarfa, la pantofi si manusi.

Se poarta alb
Ca si in cazul negrului, albul trebuie sa fie predominant intr-o tinuta, insa se poate asorta cu nuante de negru sau gri. Nuantele de crem, nude, bej nu se admit. Albul trebuie sa fie imaculat si sa atraga privirile. Se poarta mai ales in cazul jachetelor, paltoanelor si a puloverelor, care trebuie sa fie cat mai pufoase, o imitatie a zapezii proaspat cazute.
     
Se poarta combinatia alb-negru
Combinatiile de alb cu negru sunt un must-have al iernii, mai ales in tinutele business. Ofera un look elegant, rafinat si sunt foarte practice, deoarece accesoriile achizitionate pentru acest mix de culori pot fi folosite si la alte tinute.
     
Se poarta nuantele de gri
Nemuritorul gri isi pastreaza pozitia fruntasa in preferintele designerilor. La fel de practic si de elegant ca si negrul, griul ofera o diversitate mai vasta in stiluri. Griul acestui sezon este cald, dar este recomandat sa folosim mai multe nuante de intr-o tinuta.
     
Se poarta nuantele de maron
Un foarte bun inlocuitor al negrului, maronul este mai putin formal dar adauga o nota de lux tinutelor. Poate fi asortat cu accesorii de nuante diferite, dar care sa fie inrudite cu nuanta predominanta.

Se poarta azuriul si albastrul electric

Curajul acestei culori inspira numerosi designeri. Poti alege nuante de albastru electric, care sigur te vor scoate din anonimat. Bineinteles, ca exista si optiuni mai cuminti, prin combinarea albastrului cu alte culori, precum negru, alb sau gri.
     
Se poarta nuantele de lila, violet si indigo
Gama de culori a acestei familii variaza de la roz aprins la nuante parfumate de violet. Fiind destul de agresive, aceste culori este bine sa le purtam numai pe maxim doua piese vestimentare: haina si manusi, rochie si pantofi, ciorapi si fular, etc.
     
Se poarta rosul aprins
Iata o alta culoare nemuritoare si foarte populara ce defineste dintotdeauna feminitatea. Desi multe femei se feresc de aceasta culoare, afirmand ca este prea agresiva. De aceea, designerii combina rosul cu negru si gri, si se concentreaza pe "inrosirea" unei singure piese vestimentare.

Se poarta portocaliul
Iata cea mai pozitiva si cea mai calda culoare a sezonului, cea care reprezinta si o noutate pentru un sezon de iarna. Cu o calitate exceptionala de a inveseli, aceasta culoare nu necesita alte accesorii sau ornamente. Portocaliul se asorteaza perfect cu negru sau cu nuante de bej, crem sau alb.

Se poarta galbenul si beige-ul
Culoare soarelui si a caldurii nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici pe timpul iernii. Bineinteles ca nu se folosesc acelasi nuante stridente ale verii, ci, mai degraba, nuante de mustar.

Un articol de Vanessa Stupariu
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Ce inseamna o tinuta smart casual

Codurile vestimentare sunt complicate si, desi ...

Celebs & Style

Uite cum arata Jennifer Lopez in costum de baie!

Uau! Jennifer Lopez isi arata pieptul din cost...

Retete de slabire

Pui Montignac in crusta de susan

Iti place puiul si tii dieta Monti? Si esti in ...

Retete de slabire

Pui picant Montignac in sos de usturoi

Puiul picant in sos de usturoi este o reteta Mo...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...