Va aflati in:

Articole / Moda

Must-have in toamna 2006

Publicat: 09.09.2006

Must-have in toamna 2006, moda toamna-iarna 2006/2007, haine iarna 2007Este timpul sa incepi sa iti achizitionezi haine din colectia Toamna/Iarna 2006/2007. Elady.ro iti arata ce te va tine in top in aceasta toamna!
Recent s-au incheiat Saptamanile Modei de la Milano, New York si Londra iar in curand incep in Paris. Noi am avut grija sa urmarim tendintele si te punem la curent cu ce va fi si ce nu va fi in top.
Trenduri:
Anii `80 inca sunt la moda. Incearca pantaloni si colanti. Da, ii poti purta chiar daca nu mergi la sala. Daca nu ai picioarele frumoase, nici o probelma - ai de unde alege materiale si mai pline! Si in plus, iti vor tine cald. Si mainile acoperite cu materiale tricotate sunt in trend.
Vorbind despre tricotaje.. asigura-te ca investesti in ele! Puloverele mari de lana sunt cu siguranta la mare cautare.
Carourile sunt in trendul toamnei, orict ar fi de mari. O jacheta sau sacou, in carouri, blugi "skinny" si cizme si esti gata! La mare cautare sunt si camasile in carouri, asa ca nu le ocoli!

Bluzele in stil victorian s-au intors! Fie ele brodate, simple sau din dantela, inca sunt perfecta pentru toamna care se anunta. Alege culori albe sau pastelate si asorteaza-le cu blugi sau fuste.

Look-ul militar este foarte chic in aceasta iarna. Jachetele de imitatie sunt indicate. De fapt, tot ce este kaki si are nasturi de metal este in top.
Nu iti sugeram sa te imbraci in fostul costum de militar al prietenului tau! Look-ul este mai clasic, aduce mai mult a anii 1920. Deci mai bine alege costumul bunicului... Glumimm, bineinteles!

Cele mai indicate materiale:
Uita-te in urma, la anii 1900. Veche, dar totusi noua, catifeaua este perfecta pentru jachete sau haine. Pielea si materialele satinate ar trebui sa fie printre hainutele tale.
Codurile culorilor:
Negrul este noul negru. Negru, culori inchise ¡V aceasta este tendinta. Insa fii linistita, nimeni nu te impusca daca o sa porti ceva mai deschis la culoare!
Stai departe insa de culorile deschise, acvatice, care fac pielea sa arate cat mai palida. Mai bine alege rosu, maro, mov (care a fost dominant in saptamana modei de la Milano), verde maslin sau kaki.

Accesorii:
Palariile sunt mari. Mai mari sau exact cat capul. Orice tip de palarie este binevenit!
Daca e sa cumperi o pereche de pantofi pentru iarna aceasta, trebuie neaparat sa alegi o pereche de cizme tip calarie cu bot rotund de culoare neagra sau maro. Stilul calaretilor este mai deosebit.
Daca cizmele de calarie nu iti plac, incearca pantofi cum poarta cowboy-ii. Alege maro, rosu sau negru. Pentru efect maxim, cauta o pereche cu broderie.
Subtiri sau groase, curelele sunt nelipsite. Singura diferenta de la sezonul trecut este ca acum trebuie sa le muti putin mai sus de talie.
Curelele combinate cu jachete sau haine sunt folosite pentru a accentua formele. Nu spunem ca daca porti blugi trebuie sa renunti la curele. Oricum ar fi ele, curelele inca sunt chic.
Gentile mari sunt cu siguranta in top. Daca iti pot permite una, alege pielea care este cea mai in voga. Nu alege acelasi look ca in sezonul estival! Culorile indicate sunt: gri, kaki si maro.
Discutii despre moda pe forum.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cand este bine sa lasi pantofii cu toc acasa

Pantofii cu toc sunt, probabil, cei mai indragi...

Celebs & Style

Sharon Osbourne a suferit o operatie de dubla mastectomie

La 10 ani dupa ce a invins cancerul de colon, S...

Psihologie

Cum iti dezvolti intuitia?

Ti s-a intamplat pana acum sa iei anumite deciz...

Psihologie

5 obiceiuri ale prostilor pe care oamenii inteligenti nu le au

Lumea noastra este populata de tot felul de oam...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...