Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Nervii nostri, cei de-o fiinta cu noi, care ne duc invariabil la pierzanie

Publicat: 27.01.2021

Nervii nostri, cei de-o fiinta cu noi, care ne duc invariabil la pierzanie
"Am nervi" - expresie intalnita extrem de des. O propozitie simpla in care subiectul suntem noi, cei care facem enuntul. Tot noi suntem cei care ii suportam repercursiunile. Nervii sunt ai nostri. Fac parte din fiinta noastra. Nu ne obliga nimeni sa fim nervosi. Nu vine nimeni sa ne infiga un pistol in tampla, spunandu-ne "Ori ai nervi, ori trag!".
Nu. Noi alegem sa fim nervosi. De cele mai multe ori pe motiv de imaginatie, doririnte egoiste, frustrari, viermi in fund, erectii incomplete, sex anorgasmatic cu propria persoana si gargauni in tartacute.

Pentru ca ni se pare noua ca nu primim ceea ce meritam.
Ni se pare nu inseamna insa ca asa stau lucrurile in realitate.
Un "Mi se pare ca nu ma respecti" spus de noi nu este deloc acelasi lucru cu  un "Hai sictir, ca nu dau doi bani gauriti pe tine" spus verde-n ochi de altii.

De cele mai multe ori, nervii ni se trag de la ce gandim si de la ce ne roade.
Imi aduc aminte de un moment penibil petrecut acum vreo zece ani, cand aflandu-ma invitata la un cuplu acasa, am asistat, alaturi de ceilalti musafiri, la o scena penibila.

Domnul Gazdoi a luat-o la trei-pazeste pe Doamna Gazda din senin. De fapt, nu chiar din senin. Doamna era foarte grijulie cu el si nu isi ascundea deloc afectiunea pe care i-o purta sotului ei.  Domnul insa se simtea inconfortabil nu pentru ca era vreun pudic, ci pentru ca avea o pasiune pe care incerca sa o tina pentru moment ascunsa fata de o alta doamna, extrem de maritata si extrem de mama, prezenta si ea acolo, alaturi de sotul ei legitim si cu cununie. Cum Doamna Gazda se prinsese, incerca sa il faca pe dobitocul de barbat sa revina pe calea cea dreapta a familiei cu duhul blandetii.

Insa cum Gazdoiul avea vise mai mult sau mai putin ero(t)ice cu doamna Musafira, dragostea aratata de partenera lui de viata in prezenta capreoarei sles veverite zburdalnice  ii scadea lui cota la bursa unde vindea actiuni de la compania multinationala "Nevasta-mea e nebuna, nu ma intelege, nu ma potrivesc deloc cu ea, traiesc intr-o greseala."

Cum doamna Musafira nu prea dadea doi bani pe domnul Gazdoi decat pentru ca ii era sef (si avansurile lui insemnau mai multe prime, zile libere platite, cadouri si atentii), ii cultiva sistematic pasiunea, pentru ca ii convenea de minune situatia.

In plus, faptul ca Doamna Gazda contrazicea prin fapte, ton si voce presupusa nefericire, dezamagire, chinul permanent la care era supus si drama matrimoniala a sefului, ii crestea doamnei Musafir rata de profit net, neimpozabil...

In acel moment, nimeni in afara de cei doi gugustiuci "indragostiti" (care pana atunci isi consumasera amorul mai mult prin  conversatii si destainuiri tastate secret pe telefon, in noapte, sau pe sest ziua prin susoteli si mesaje, plangandu-si nefericirile pe doua voci, sincron, absolut nimeni nu a inteles care a fost motivul crizei domnului Gazdoi si nici de ce el era pasiv-agresiv, chiar mojic si abuziv cu sotia lui la cina cu pricina.

Lucrurile s-au lamurit subit insa cand si Domnul Gazdoi, si Doamna Musafira, s-au mutat impreuna, fara copiii aferenti ei, obtinuti strategic strict pe motiv de pensie alimentara de la fraierul ex-sot dupa divort, odrasle care au fost plasati lejer si fara obligatii la bunicii materni, dupa ce el a declarat ca nu il tin nervii sa aiba doi minori care sa le umbreasca fericirea si viata sexuala cu muci, smiorcaieli si grijile scolii si ale gradinitelor.

IUBIRI DE SCURTA DURATA
Iubirea ex-deprimatilor auto-declarati fara noroc in viata a fost insa de scurta durata. Bref, nu a tinut nici un an, pentru ca potenta ex-Gazdoiului s-a flescait subit dupa ce s-a aflat de gaura in cosnita firmei, pe care o facuse in nume propriu, singur si nesilit de nimeni.
Si asta deoarece pentru ca ex-Doamna Musafira era o fire pretentioasa, care nu reactiona deloc bine la veto-urile primite la cererile ei pecuniare, iar el era, cum se zice, foarte slab la refuz. Refuzul ei de a mai face sex, evident, pentru ca dietele de detoxifiere pentru eliminarea stresului provocat de lipsa satisfacerii mofturilor insemnau abstinenta totala pentru el.

In acel moment, al lipsei unor bani pentru o excursie in Dubai dupa cateva brilientele, toata dragostea lor netarmurita si declarata in cele mai luxoase si, evident,  scumpe locuri, a intrat in moarte clinica si s-a dus pe Apa Sambetei cu viteza luminii.

Ea i-a servit apoteotic clasica si fabuloasa replica "Porcule, m-ai pacalit ca ai bani, dar esti un sarantoc, eu nu pot sa ma dau cu pafum de la piata si sa port haine din supermarket, nici nu fac concediul la Amara, asa ca ma duc la mama, tu gaseste-ti o proasta fara pretentii!".

In consecinta, Porcul a ramas cu buza umflata si conturile dezumflate, asa ca a incercat sa se intoarca spasit la fosta nevasta, spunand ca totul a fost doar o scapare de moment care a tinut un an si umpic, deoarece il muscase o musca tete infestata cu boala boului babalau si ca el si-a dat seama prea tarziu ca Doamna ex-Musafira sles ex-Subalterna il lucrase  bob-orez, adica unu`pe fata, unu`pe dos, in vederea stoarcerii si ultimei mii de euro din buzunarul izmenelor lui   de la Hugo Boss, acum putintel cam rupte-n zona curului.

Cum fosta nevasta nu era vreo retardata, nu s-a lasat imbrobodita si facuta pres, ci i-a inchis usa in nas sus-numitului "Porc" ex-Gazdoi, turtindu-i buchetul de crini, tuberoze si trandafiri fix in moaca si lasandu-l zgariat bine. Nu de ea, ci de tepele rozelor, dupa principiul lui Vlad Dracul, care spunea ca "Teapa la teapa trage!".

Ca urmare, domnul Porc ex-sef, ex-Gazdoi ex-"iubitelule", si-a luat nervii proprii in batista si nu i-a mai ramas decat sa si-i tina in propria parte dorsala, exact in locul in care avusese mancarimile puternice care l-au ruinat, ducandu-l in sapa de lemn.

Morala fabulei este ca nimenui nu i se fac nervi, asa cum nici ex-Doamna Gazda nu dorise sa ii dea o doza de nervi "chinuitului" ei de barbat.
Ci ni-i facem singuri, mai ales atunci cand suntem prea preocupati de vrabiile de pe gardurile viselor noastre (ude sau desertizate) si a propriilor noastre alegeri cretine.
Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

De ce sa faci nunta la palat? Descopera cele mai importante avantaje!

Organizarea unei nunti este un proces complex, in timpul caruia viitorii miri trebuie sa fie foarte atenti la toate detaliile, incepand de la locatia pe care o aleg si pana la mancarea pe care o vor servi invitatilor...