Va aflati in:

Articole / Frumusete

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
rica - 06/09/2008

e bun artico;ul si sfaturile,dar ce ma fac daca e ereditar?i-mi cade mult par,sm incercat mai multe metode si nici un rezultat.Ma puteti ajuta?

Elena - 13/02/2013

Parul poate sa cada dintr-o gramada de motive... cel mai bine e sa consulti un medic dermatolog, sa-ti faci niste analize si alegi tratamentul care ti se potriveste cel mai bine. Din pacate la mine tratamentele naturiste nu dau nici un rezultat:( Asa ca momentan urmez un tratament cu minoxidil de la Rogaine si parul nu mai cade decat 2-3 fire pe zi.. si conform spuselor doamnei doctor dermatolog, ar trebui sa se regenereze complet in 3-4 luni. Pana atunci, fiindca am parul destul de rar, folosesc Toppik, un produs cosmetic ce face parul sa arate foarte des. In cazul meu e solutia ideala, nimeni nu stie ca am probleme cu caderea parului, pentru ca nu se observa deloc ca am parul foarte rar. Eu le-am comandat ambele de pe internet ca in farmacii n-am reusit sa gasesc nicaieri.. voi ati folosit Rogaine? Ce rezultate ati avut?

Frumusete

Creeaza-ti singura trusele de machiaj preferate!

Gasirea trusei de machiaj perfecte este de mu...

Horoscop

Ce declansaza anxietatea si stresul pentru fiecare zodie in parte

Te-ai intrebat vreodata cum se transforma oamen...

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Taur

Horoscop 2015 TaurAnul 2015 pentru TaurHoroscop...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.