Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (2)
ade - 05/02/2009

tot ce este scris mai sus este adevarat dar atunci cand tu ca fata vrei sa dai trecutul la o parte iar el nu vrea....ce se poate face? oricat ai lasa de la tine...te doare...sa nu ti se arate direct sprijinul....ci doar atunci cand chiar esti terminata pshic vine un deget de ajutor...e foarte greu... Oricum felicitari pt articole.

dya - 29/07/2009

Din proprie experienta pot sa te sustin si sa spun ca ai dreptate.Noi femeile suntem modelate pentru a fi puternice si sensibile in acelasi timp...chiar daca ni se pare ca poate aceste doua cuvinte se bat cap in cap, ele defapt reprezinta esenta femei... Si eu am fost in situatia in care sa simt ca ma bantuie trecutul prietenului meu.. prin felicitari si poze uitate pe la el prin casa etc. Dar discutand cu el deschis despre aceste lucruri care ma deranjau si poate chiar ma faceau sa sufar intr-un fel, si ajungand cu timpul sa-l cunosc mai bine... mi-am dat seama ca nu earu decat rodul ignorantei si comoditatii lui...astfel am ajuns sa imi dau seama ca trecutul e trecut..si trebuie sa il lasam in urma... si trebuie sa invatam sa traim si sa ne bucuram la maxim de fiecare clipa pentru a simti ca traim cu adevarat.

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara