Va aflati in:

Articole / Cariera

Glamour Studio, printre putinele studiouri de videochat din capitala unde modelele au contract de munca

Publicat: 14.12.2017

glamour_studio_printre_putinele_studiouri_de_videochat_din_capitala_unde_modelele_au_contract_de_munca_400Glamour Studio detine doua locatii in Bucuresti, cea mai recenta deschisa vis-a-vis de Mall Vitan si cealalta in zona Unirii-Izvor si se remarca nu doar prin faptul ca este un studio de videochat glamour, dar si prin beneficiile pe care le ofera modelelor. Pe langa castigurile financiare, premii si bonusuri in functie de performante, dar si suport permanent din parte echipei, fiecare fata care este angajata aici primeste asigurare medicala la una dintre cele mai cunoscute clinici din capitala si cel mai important, i se ofera un contract de munca.

Mihaela Barbu, managerul Glamour Studio, spune ca, desi aceasta nu este o optiune avantajoasa pentru studio, ea este totusi avantajoasa pentru modele, care lucreaza in acest mod in deplina legalitate.
“Activitatea pe care o desfasuram in studioul nostru este reglementata de legea 196/2003. La Glamour Studio, incheiem cu orice fata nou angajata un contract de munca. Foarte multe studiouri de videochat nu ofera acest mare avantaj, ci prefera mai degraba sa incheie cu modelele lor contracte de colaborare, fie se ascund sub umbrela legilor altor tipuri de contracte legale sau putin legale. Noi nu folosim aceste metode, desi ar fi mult mai avantajoase pentru studio, din simplul motiv ca ne dorim ca fetele din echipa noastra sa aiba beneficiile pe care le ofera orice firma care se respecta si care ofera profesionalism si seriozitate. Se intampla deseori sa fiu intrebata de fetele care vin la interviuri daca angajarea lor la noi le impune sa devina persoane fizice autorizate. Raspunsul este, evident negativ, pentru ca asa cum am spus, modelele noastre lucreaza doar cu carte de munca.”

Faptul ca un model de videochat lucreaza pe baza unui contract de munca, ii ofera acestuia aceleasi aceleasi drepturi pe care le are un angajat in orice alt domeniu. Asadar, un model Glamour Studio poate solicita un imprumut bancar, isi poate cumpara o masina in leasing sau o casa in rate.
“Diferenta dintre noi si alte companii este ca la noi totul se desfasoara transparent si legal”
Managerul studioului spune ca activitatea se desfasoara nu doar legal, dar si transparent, firma fiind la zi cu toate taxele si impozitele.
“Incasarile noastre intra in conturi din banci romanesti si sunt impartite corect cu toti cei care ne ajuta sa ne obtinem performanta. Banii nu intra in conturi din tari straine, ascunsi de ochii lumii si ai Fiscului.“

Seriozitatea pe care studioul o ofera angajatelor nu tine doar de aspectele legale, ci si de cele legate de confidentialitate. Astfel, activitatea mentionata in cartea de munca nu tradeaza semnalmentele unei angajari in videochat, pentru ca se considera o informatie confidentiala. In plus, site-uri cu care Glamour Studio colaboreaza sunt restrictionate pentru vizitatorii din Romania.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Cat castigi ca model la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti

Industria divertismentului pentru adulti, in sp...

Cariera

5 rezolutii ca sa iti mearga bine in cariera

Cum stai cu cariera? Poate ca este momentul sa ...

Povesti

Ninsoare

A inceput sa ninga. Ninge peste sufletul meu. I...

Povesti

Barbatul meu

Dupa o zi lunga si extrem de obositoare in care...

Newsletter elady

Moda 2018: pantofi de piele eleganti pentru femei

Modelele de pantofi cocheti sunt mereu trendy. Vezi mai jos modele de pantofi eleganti de dama din piele naturala de cea mai buna calitate de la TedShoes.ro. . Pentru ca la orice petrecere ai merge, pantofii iti completeaza si definesc tinuta de ocazie.

Vezi Galeria

Mirese si Nunti

Detaliile pe care trebuie sa le pui la punct pentru o nunta epica la buget redus

Discutăm despre nuntă în termeni de "ziua cea mare", "cea mai importantă zi", "un nou început" sau "o zi de povestit nepoților", lucru ce diminuează din focusul asupra momentului prezent. Până la a povesti despre nuntă, trebuie să punem cărțile pe masă și să procedăm la organizarea marelui eveniment.