Va aflati in:

Articole / Celebs & Style

Malina Olinescu s-a sinucis

Publicat: 12.12.2011

Malina Olinescu, sinucidere, scoala vedetelor, Calin Geambasu, Petre Geambasu, Dan Spataru, Dorina Spataru-Olinescu


Lumea muzicii romanesti este din nou indoliata. Interpreta de muzica usoara Malina Olinescu (37 de ani) s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia. Echipajul SMURD ajuns la locul tragediei a incercat sa o resusciteze pe Malina Olinescu timp de 30 de minute, actiune sortita esecului.  Martorii spun ca trupul neinsufletit al Malinei Olinescu era de nerecunoscut.
Se pare ca Malina Olinescu suferise recent inca o dezamagire in dragoste si ca mai spusese ca se va sinucide, insa planurile ei s-au concretizat nopatea de 11 spre 12 decembrie 2011, dupa despartirea de iubitul ei, din ce relateaza Calin Geambasu, bun prietne si fost coleg de scena, fiul lui Petre Geambasu.
Malina Olinescu ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie 2012.  Nu a mai apucat insa isi aniverseze ziua de nastere.
Malina Olinescu a crescut inr-un mediu artistic: este fiica celebrei Doina Spataru si a lui Boris Olinescu, actor. Iubitul si apreciatul cantert Dan Spataru ii era unchi.
Malina Olinescu a ajuns in atentia publicului odata cu  aparitia la ''Scoala vedetelor'', in 1996, Tot in 1996 a castigat premiul al III-lea la Festivalul de la Mamaia, sectiunea Interpretare. In 1998, Malina Olinescu a reprezentat Romania la concursul Eurovision cu melodia ''Eu Cred''.
Din 2007, Malina nu a mai fost promovata de casele de discuri, consideriandu-se ca muzica ei nu este destul de comerciala, cum relata ea insesi intr-un interviu acordat in acelasi an. Tot in 2007, Malina a incheiat divortul cu Dan Stesco, solist al fomartiei Compact, dupa 7 ani de casnicie.
Coincidenta sau nu, tatal Malinei Olinescu, Boris Olinescu, a murit in conditii identice, prin suicid, aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care statea.
Odihneste-te in pace, Malina!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Wesley Snipes in arest la domiciliu

Wesley Snipes are probleme mari cu fiscul. Des...

Celebs & Style

Keanu Reeves, omul spiritual

Un actor de Hollywood care si-a donat cea mai ...

Fitness

Activitati de relaxare si fitness in natura

Nu putine sunt afectiunile care au ca punct de ...

Fitness

De ce merita sa faci Pilates

Pilates este un sistem de exercitii fizice, car...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Topul celor mai spectaculoase cereri in casatorie

Pentru multi, cererea in casatorie este cat se poate de simpla, transformandu-se chiar intr-un cliseu: un restaurant, un pahar cu sampanie, muzica buna si intrebarea de milioane. Pentru altii insa, aceste momente reprezinta oportunitatea de a-si pune mintea la contributie si de a deveni inventivi.