Va aflati in:

Articole / Celebs & Style

Malina Olinescu s-a sinucis

Publicat: 12.12.2011

Malina Olinescu, sinucidere, scoala vedetelor, Calin Geambasu, Petre Geambasu, Dan Spataru, Dorina Spataru-Olinescu


Lumea muzicii romanesti este din nou indoliata. Interpreta de muzica usoara Malina Olinescu (37 de ani) s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia. Echipajul SMURD ajuns la locul tragediei a incercat sa o resusciteze pe Malina Olinescu timp de 30 de minute, actiune sortita esecului.  Martorii spun ca trupul neinsufletit al Malinei Olinescu era de nerecunoscut.
Se pare ca Malina Olinescu suferise recent inca o dezamagire in dragoste si ca mai spusese ca se va sinucide, insa planurile ei s-au concretizat nopatea de 11 spre 12 decembrie 2011, dupa despartirea de iubitul ei, din ce relateaza Calin Geambasu, bun prietne si fost coleg de scena, fiul lui Petre Geambasu.
Malina Olinescu ar fi implinit 38 de ani pe 29 ianuarie 2012.  Nu a mai apucat insa isi aniverseze ziua de nastere.
Malina Olinescu a crescut inr-un mediu artistic: este fiica celebrei Doina Spataru si a lui Boris Olinescu, actor. Iubitul si apreciatul cantert Dan Spataru ii era unchi.
Malina Olinescu a ajuns in atentia publicului odata cu  aparitia la ''Scoala vedetelor'', in 1996, Tot in 1996 a castigat premiul al III-lea la Festivalul de la Mamaia, sectiunea Interpretare. In 1998, Malina Olinescu a reprezentat Romania la concursul Eurovision cu melodia ''Eu Cred''.
Din 2007, Malina nu a mai fost promovata de casele de discuri, consideriandu-se ca muzica ei nu este destul de comerciala, cum relata ea insesi intr-un interviu acordat in acelasi an. Tot in 2007, Malina a incheiat divortul cu Dan Stesco, solist al fomartiei Compact, dupa 7 ani de casnicie.
Coincidenta sau nu, tatal Malinei Olinescu, Boris Olinescu, a murit in conditii identice, prin suicid, aruncandu-se de la etajul 10 al blocului in care statea.
Odihneste-te in pace, Malina!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Jodie Foster, premiata la Globul de Aur

Jodie Foster, castigatoare a doua premii Osca...

Celebs & Style

Mila Kunis este noua imagine Dior

Mila Kunis este noua imagine a casei de moda Ch...

Societate

Incalzirea globala

Cu fiecare zi care trece ajung din ce in ce mai...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de nunta - Cum faci sa ramai cu cele mai frumoase amintiri

O nunta implica astazi mai multe decizii de luat, mai multe lucruri de pus la punct si mai multe tendinte. Asadar, intra in discutie subiecte precum candy bar, aranjamente florale, spectacol artistic cu dansatori, marturii...