Va aflati in:

Articole / Horoscop

Curiozitati despre horoscop care te vor impresiona

Publicat: 03.02.2024

Curiozitati despre horoscop care te vor impresiona
Horoscopul a ajuns sa fie considerat unul dintre aspectele de baza, intalnite zilnic in societatea actuala. Foarte multe persoane au ajuns sa-si traiasa viata intr-o permanenta raportare la aspectele pe care acesta le evidentiaza. Unele detalii se dovedesc a fi inflorite, precum cele regasite in horoscopul zilnic de la televizor.
Cu toate acestea, horoscopul poate evidentia aspecte individuale ale unei persoane care, pur si simplu, ajung sa uimeasca prin acuratetea de care dau dovada. Din aceasta cauza, orice horoscop ramane, in continuare, plin de curiozitati. Se poate vorbi chiar de o stiinta complexa, anumite informatii fiind acceptate pana si de cei mai sceptici dintre oameni.

Ce este, mai exact, horoscopul si in ce consta misterele sale
Horoscopul ramane, in continuare, un domeniu plin de mistere. Termenul este unul general, ce implica mai multe subcategorii. In horoscop sunt incluse zodiile, semnele astrologice anuale (intalnite in horoscopul chinezesc), lunare (intalnite la nivel european) sau decadale (o data la un deceniu, avand origini druidice).
Horoscopul european se foloseste de foarte multe aspecte pentru a obtine informatiile prezentate. Printre aceste detalii se numara: elementele primare (foc, apa, aer, pamant); elementele astrologice (planetele, aseazarea acestora); notiunile timpului (ora nasterii, ziua sau noaptea); polaritatea (masculin, feminin, yin-yang) etc.
Aceste caracteristici sunt imbinate, rezultatul final constand in aspectele specifice sub care se regasesc foarte multe persoane atunci cand citesc un horoscop.

5 informatii de tipul “stiai ca”, de care, cel mai probabil, nu ai auzit pana acum

In articolul de fata au fost stranse informatii foarte interesante de tipul "stiai ca", ce garanteaza o cultura generala mult mai bogata odata cu incheierea lecturarii. Asadar, iata cateva aspecte unice pe care cei care se ocupa cu domeniul astral a reusit sa le identifice pe parcursul anilor.

1. Intr-o sala de forta, cele mai multe persoane intalnite fac parte din zodia leu
Aceste informatii vin de pe urma unui studiu realizat in Anglia. Conform acestuia, din 10.000 de persoane ce frecventau sala de forta, persoanele din zodia leu se aflau intr-un numar de aproape doua ori mai mare, comparat cu oricare alta zodie. De asemenea, femeile se gaseau intr-un procent mai ridicat decat barbatii.

2. Cel mai vechi horoscop cunoscut la ora actuala dateaza din anul 410 inainte de Hristos
Interesul pentru istorie si arheologie s-a dezvoltat inca din perioada Evului Mediu. Asadar, odata cu trecerea timpului, specialistii ajung sa faca descoperiri uluitoare, ce pot schimba anumite aspecte deja cunoscute. O astfel de descoperire consta intr-o tablita de lut, pe care a fost scris in text cuneiform. In urma studiilor, s-a aflat ca acest text incerca sa explice modul prin care stelele influenteaza caracterul general al unui om. Descoperirea a fost facuta intr-o regiune babiloniana, rezultatele fiind publicate intr-o lucrare de specialitate.

3. Persoanele din zodia leu tind sa incalce cele mai multe reguli la volan
O firma de servicii de asigurari automobile din Australia a decis sa faca un research propriu in ceea ce priveste clientela pe care o au. Rezultatele obtinute s-au dovedit a fi foarte interesante. Conform acestora, soferii din zodia berbec tind sa fie cei mai prudenti la volan. In schimb, soferii din zodia leu tind sa aiba cele mai multe antecedente cu legea, datorita regulilor de trafic incalcate.

4. Un astrolog i-a facut lui Adolf Hitler o prezicere care chiar s-a adeverit
Karl Ernst Krafft, un astrolog elvetian, a fost arestat de fortele naziste dupa ce prezicerea pe care i-o facuse lui Hitler s-a adeverit. Dupa ce a studiat stelele, a ajuns la concluzia ca viata liderului politic va fi pusa in pericol, in decursul a trei zile din luna noiembrie. Aparent, in cea de-a doua zi, la Munchen a explodat o bomba, chiar in sala in care Hitler tinea un discurs.

5. Cei mai multi criminali in serie din America fac parte doar din doua zodii
In urma unui studiu, bazat pe lista cu cei mai notorii criminali in serie americani, s-a ajuns la o descoperire uluitoare. Aparent, s-a observat ca cel mai mare numar dintre acestia faceau parte din zodiile gemeni si pesti. Se zice ca gemenii sunt cei mai recunosti pentru farmecul individual intens de care dau dovada, iar pestii sunt cei cunoscuti pentru faptul ca prefera singuratatea. Aceste doua caracteristici sunt cel mai des intalnite ca parte a personalitatii unui ucigas in serie.

Cu toate ca exista multe aspecte generale pentru fiecare zodie in parte, specialistii de la GUESS.ro mentioneaza ca fiecare persoana are un caracter individual unic. Asadar, pentru cele mai exacte rezultate, trebuiesc facute anumite calcule si combinatii raportate la fiecare persoana in parte. Pe baza acestui criteriu, s-au format foarte multe servicii, intalnite atat pe internet, cat si in viata reala. Obiectul de ocupatie variaza, de la o simpla autocunoastere generala si pana la incercari de a prezice viitorul.
In concluzie, cu toate ca multi oameni sunt sceptici cu privire la horoscop, aspectele si informatiile pe care acesta le abordeaza sunt, totusi, foarte apropiate de realitate. De multe ori, se poate avea de-a face cu informatii care necesita o cunoastere personala foarte avansata, de aici si nivelul de uimire rezultat de cele mai multe ori.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscop 2015 zodia Scorpion

Horoscop 2015 ScorpionAnul 2015 pentru Scorpion...

Horoscop

Cele mai enervante trasaturi de caracter ale zodiilor

Fiecare semn zodiacal are o latura intunecata, ...

Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...

Animale de companie

Taiatul unghiilor la animalele de companie

Taiatul unghiilor poate fi inclus in categoria ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.