Va aflati in:

Articole / Mirese si Nunti

Coafuri de mireasa 2019

Publicat: 30.08.2018

coafuri de mireasa 2019, modele coafuri mirese 2019, coafuri mirese 2019, ce modele de coafuri de mirese se poarta in 2019, cum sa ma coafez pentru nunta 2019, modele de coafuri pentru mirese cu par lung, coafuri mirese par lung

Pe marile podiumuri de moda au aparut deja noile tendinte in materie de coafuri de mireasa 2019. Si cum cel mai probabil ti-ai petrecut deja o multime de timp alegandu-ti rochia perfecta de mireasa, acum va trebui sa iti alegi coafura care sa se potriveasca cu rochia ta minunata, si trebuie, de asemenea, sa fii atenta la ce anume alegi ca sa te avantajeze si sa arati exact cum iti doresti in ziua cea mare.
Ai observat sau ai aflat deja ca cele mai multe modele de coafuri de mireasa pentru 2019 sunt pentru par lung. Daca nu ai parul lung nu trebuie sa iti faci insa griji, pentru ca poti apela oricand la extensii din par natural care nu se vor deosebi cu nimic de parul tau, deoarece pot fi coafate si aranjate asa cum iti doresti.
Ziua nuntii este ziua in care mireasa trebuie sa arate absolut perfect. Si nici o rochie de mireasa din lume nu este completa fara o coafura de mireasa potrivita si un machiaj care sa defintitiveze aspectul general. Daca ti-ai stabilit recent data nuntii pentru anul 2019 inseamna ca esti in cautare de modele si ai nevoie de inspiratie.

Coafuri de mireasa 2019: parul lung, cel mai HOT trend

Dupa cum spuneam, trendurile in coafuri de mirese pentru 2019 impun parul lung. Poti sa fii foarte usor in tendinte daca vorbesti cu hairstylista ta si optezi pentru extensii tape on cum sunt cele de la Zen, pe care sa ti le coafeze, de test, in diverse moduri pana gasesti modelul care ti se potriveste la fix.. Avantajul extensiilor tape-on este ca le poti coafa si apoi da jos imediat daca esti o fire mai spotiva, urmand sa le porti in alte ocazii speciale.

ce modele de coafuri de mireasa se poarta in 2019, cum sa ma coafez la nunta in 2019, coafuri pentru miresici 2019, modele de coafura pentru miresici la moda in 2019
Cum gandul la ziua nuntii te face sa te stresezi oricum, nu este cazul sa iti faci griji suplimentare si pentru coafura, pentru vei putea alege una care iti place si care iti pune in valoare forma fetei, a ochilor, a buzelor si adauga un plus de chic imaginii generale.

Ce modele de coafuri de mireasa se poarta in 2019?

In 2019 sunt la moda coafuri elegante pentru nunta. Se poarta in egala masura parul incretit, ondulat, impletit, drept, lasat liber sau strans in cocuri cu un aspect complicat. De fapt, toate stilurile de coafuri de mireasa care au un aspect natural, nu excesiv de teapanm sunt la moda. Alege-ti unul care iti convine si cere acelasi model cand mergi la coafor. Daca nu iti place ce iese, opteaza pentru un alt model, pana gasesti modelul de coafura care avantajeaza cel mai mult.

modele de coafuri pentru mirese in anul 2019, ce coafuri de mireasa se poarta in 2019, coafuri de mireasa la modaCoafuri de mireasa 2019: Tendinte
Vezi mai jos cele mai noi trenduri pentru coafuri de mireasa in 2019.
- Se poarta modele de coafuri impodobite cu bijuterii, pentru ca arata grozav pentru nuntile elegante si se imbina perfect in parul lung.
- Pe podiumuri au aparut modele de coafuri de mireasa care impun onduleuri usoare, cu aspect natural. Parul este coafat in valuri si lasat liber pe spate.
- Modelele de coafuri de mireasa cu volum se numara printre preferintele designerilor.
- Cozile implite in spic, accesorizate cu ace de par in forma de flori, fluturi sau cu perle vor fi la mare cautare in 2019.
- Se poarta si coafurile de mireasa simple, cu parul prins lejer intr-o funda simpla, care ofera un look fresh si adolescentin miresei.
 - Coada de cal ramane in trenduri. Parul este prins lejer, coafat drept sau ondulat si impodobit cu flori naturale, tratate pentru a rezista.
 - In anul 2019 sunt la moda tiarele fine si elegante, care dau o nota de pretiozitate in plus coafurilor pentru par lung.
- La sfarsit, dar nu in cele din urma, trebuie subliniat faptul ca modelele de coafuri de mirese impodobite cu flori au aparut cel mai des in propunerile facute de cei mai celebri haristylisti.

Pentru miresele care se casatoresc in 2019: vedeti cele mai frumoase coafuri de mireasa 2019 pe care le-am obserbat pe podiumuri si pe care le-am ales special pentru tine!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Mirese si Nunti

Idei pentru coafuri de mireasa 2016

Pentru ca a fi mireasa nu este deloc un lucru s...

Celebs & Style

Marc Anthony are o noua iubita

Marc Anthony are o noua iubita: Modelul Shanno...

Frumusete

7 produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Iti doresti sa ai un ten impecabil, o piele fin...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara