Va aflati in:

Articole / Moda

5 modele de coliere de aur la moda in 2019

Publicat: 06.09.2018

5 modele de coliere de aur la moda in 2019


Urmeaza o ocazie deosebita si nu stii ce sa ii daruiesti unei persoane dragi din viata ta? Ori, pur si simplu, vrei sa te rasfeti cu un cadou cu totul special? In ambele cazuri, colierele de aur sunt alegerea cea mai buna. Aceste modele de bijuterii simbolizeaza respect, dragoste si apreciere, asa ca nu vei da gres cu ele. In plus, accesoriile din aur nu se demodeaza niciodata, ceea ce inseamna ca faci o investitie isteata pentru care vei fi admirata si invidiata deopotriva.
In caz ca nu stii spre ce modele de bijuterii sa iti indrepti atentia, iti prezentam mai jos cateva coliere de aur de la emergold.ro, care vor fi muzele tale in acest sezon.


Coliere de aur care cuceresc de la prima vedere:
1.  Colier din aur cu elefanti
Cauti de ceva vreme un colier care sa iti aduca noroc? Atunci ai gasit modelul potrivit pentru ca elefantii sunt un simbol recunoscut pentru aducerea norocului. Este suficient sa crezi ca viata ta se va schimba in bine si vei atrage energii pozitive in jurul tau. Si nu iti recomandam orice model de bijuterie, ci un colier din aur cu doi elefanti, care isi unesc trompele intr-o inimioara. Simplu, dar de efect!

2. Colier cu pandant in forma de inima
Printre modelele de coliere de aur cu care vei face furori se numara si cel cu pandant in forma de inima. Acesta poate fi oferit unei persoane dragi in semn de afectiune si se incadreaza cu succes pe lista acelor modele clasice aflate pe gustul oricarei femei. Mai mult de atat, pandantul permite gravarea unei initiale, asa ca il poti personaliza pentru un efect cat mai emotionant, iar vestea buna este ca gravarea este gratuita.

3.  Colier de aur pentru iubitorii de pisici
Accesoriile dedicate iubitorilor de pisici au devenit din ce in ce mai populare in ultima perioada gratie farmecului pe care il au. Se spune despre cei carora le plac felinele ca sunt firi creative, flexibile si deschise la experiente noi. Daca te incadrezi si tu in aceasta categorie, atunci tocmai ai gasit cel mai potrivit accesoriu pentru tine. Un colier cu pandant pisica pe luna se va plia pe personalitatea ta deosebita ca niciun alt model de lantisor.

4. Colier de aur cu trifoi
Colierele de aur in forma de trifoi sunt accesorii must-have in acest sezon, iar vestea buna este ca nici nu se vor demoda prea curand. Daca simti ca ai nevoie de o doza de noroc in viata ta, acest accesoriu se va dovedi aliatul tau in fiecare zi. Trifoiul cu patru foi este un simbol recunoscut pentru faptul ca aduce lucruri frumoase in viata celui care il transforma in talisman.

5. Colier de aur gravat cu nume
Colierele de aur gravate cu nume se numara printre cele mai indragite piese ale sezonului. Acestea permit nu doar gravarea unui nume, ci si a unei date, astfel ca se vor dovedi a fi un cadou cu totul special. Orice persoana careia vei dori sa ii faci un asemenea cadou va sti ca ocupa in viata ta un loc deosebit.

Fie ca alegi un colier cu pandant, fie ca alegi un colier personalizat cu nume, cel mai mult va conta ca il vei darui din inima. Iar daca vrei sa pastrezi cadoul pentru tine, nu te poate acuza nimeni. Meriti sa te rasfeti cu tot ce este mai frumos.







Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Cele mai populare tipuri de genti in care si tu ar trebui sa investesti

Gentile se impart in doua categorii: cele cu f...

Moda

Cand este bine sa lasi pantofii cu toc acasa

Pantofii cu toc sunt, probabil, cei mai indragi...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...