Va aflati in:

Articole / Moda

Moda 2009

Publicat: 02.01.2009

moda 2009Moda 2009 anunta trenduri pline de stralucire naturala. Marii designeri au anuntat ca se intorc la natura, tot ce va insemna tendinta pentru moda anului 2009 va sta sub semnul naturalului si al firescului.
Moda din sezonul 2009 este foarte generoasa in materie de tinute. Sunt aduse unele noutati insa in principiu moda ramane in aceleasi linii ca si cea din sezonul trecut.
Pentru sezonul primavara-vara 2009 sunt aduse pe podium imprimeurile, de toate genurile, de la cele florale la cele abstracte. Se poarta tinutele lejere cu imprimeuri florale, din materiale care confera libertate in miscare, accesorizate cu fulare sau curele apartinad genului retro. Este bine de stiut ca si genul mai sobru, cel urban, in care imprimeurile sunt de reprezentate de figuri geometrice sau logouri, de regula in contrastul alb-negru, e un must-have al sezonului toamna-iarna 2009-2010.
In moda anului 2009 vor predomina culorile care amintesc de mediul inconjurator.
Vara 2009 este plina de culoare, iar tendinta este adoptata si pentru sezonul rece.
Tinutele elegante sunt la mare cautare moda 2009. Retineti ca sacourile in trenduri au taieturi indraznete, umeri sunt foarte amplii, gulerul nu este cel clasic ci unul supradimensionat. Foarte elegante sunt paltonasele si jachetele cu maneci pana la cot, care pot fi purtate cu manusi inalte, sau cu o bluza cu maneci stramte.
Ca accesorii se remarca in moda 2009  sunt margele lungi rasucite in jurul gatului sau lasate pur si simplu sa curga, colierele masive, manusile din piele, curelele avand diferite forme si marimi, caciuli colorate tricotate din materiale naturale, fulare foarte lungi.
Armonizarea culorilor hainelor aminteste atat de insorita Sahara si de de culorile vii din primavara pentru sezonul primavara-vara 2009, cat si de culorile reci din iarna, de plinatatea pe care o da lumii toamna.
Moda anului 2009 va sta sub semnul tactilului si al impresiilor vizuale speciale, datorate in special modelelor si texturilor folosite pentru realizarea celor mai interesante haine.

Afla care haine sunt in tendinte pentru toamna-iarna 2008/2009
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

5 piese vestimentare de rezistenta pentru tinute de toamna reusite

Toamna este anotimpul perfect in care sa descop...

Celebs & Style

A murit Mircea Albulescu

Mircea Albulescu a murit astăzi, 8 Aprilie...

Fitness

4 lucruri pe care sa NU le faci cand alegi pantofi sport

Indiferent de stilul vestimentar al partenerulu...

Fitness

Antrenamentul functional

Antrenamentul functional presupune miscari simp...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara