Va aflati in:

Articole / Retete de slabire

Retete Monti: Pui inabusit cu smantana si rosii uscate la soare

Publicat: 18.09.2012

Retete monti cu pui, pui cu rosii uscate monti, pui cu busuioc, cum se face puiul inabusit, piept de pui cu smantana, retete cu carne de pui, retete monti, retete Montignac, carte de bucate Montignac,Retete monti cu pui, pui cu rosii uscate monti, pui cu busuioc, cum se face puiul inabusit, piept de pui cu smantana, retete cu carne de pui, retete monti, retete Montignac, carte de bucate Montignac


Aceasta reteta montignac de pui inabusit este putin diferita, pentru ca aduce cu ea savoarea meditareana a rosiilor uscate la soare, a usturoiului si a busuiocului. Reteta monti de pui inabusit cu smantana si rosii uscate la soare este o reteta eLady tocmai potrivita daca tii regimul Montignac.

Pui inabusit cu smantana si rosii uscate la soare: Ingrediente pentru 2 portii
- 1 piept de pui fara piele si dezosat, taiat in doua
- 3 catei de usturoi, taiati cat mai fin
- 50 ml de vin alb, sec
- 250 ml de smantana grasa pentru frisca
- cateva rosii uscate la soar si conservate in ulei, taiate
- 1 lingura de ulei din borcanul cu rosii uscate la soare (atentie sa nu contina zahar)
- 3 linguri de busuios taiat marunt


Retete Monti: Pui inabusit cu smantana si rosii uscate la soare: Cum se prepara
Asezoneaza bine pieptul de pui cu sare si piper. Incalzeste uleiul intr-o tigaie medie si pune puiul in uleiul fierbinte. Soteaza pieptul de pui pana capata o culoare aurie. Adauga usturoiul taiat feliute si lasa-l sa se inmoaie circa 30 de secunde, nu mai mult pentru ca se arde si devine amar. Stinge cu vinul alb, adauga smantana si rosiile uscate la soare taiate si adu la temperatura de fierbere. Redu apoi intensitatea flacarii de aragaz la mic si acopera tigaia cu un capac. Lasa puiul din reteta monti d epiept de pui cu rosii uscate la soare sa se patrunda circa 3 minute. Scoate pipetul de pui pe farfurii. Adauga busuiocul in sosul din tigaie si lasa sosul sa se ingroase indeajuns, pana ramane pe lingura (cam 2 minute). Asezoneaza sosul cu sare si piper, toarna-l peste pieptul de pui din farfurie si serveste pranzul montignac. Presara si putin parmezan ras deasupra. Pofta buna!

Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Retete de slabire

Frigarui picante de pui Montignac (reteta pentru diabetici)

Daca te uiti cum arata aceste frigarui de pui n...

Retete de slabire

Cosulete de pui cu parmezan Montignac

Cosuletele mici si elegante de pui umplut cu p...

Celebs & Style

Sharon Osbourne a suferit o operatie de dubla mastectomie

La 10 ani dupa ce a invins cancerul de colon, S...

Celebs & Style

Ricky Martin nu se insoara, insa ar vrea o fetita

Sa innebunim, nu alta! Dupa ce in urma cu catev...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...