Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

El, ea si cealalta

Publicat: 19.08.2008

el_ea_si_cealalta_400
Pentru fiecare barbat care inseala exista doua femei care sufera: sotia care a descoperit tradarea si amanta care nu mai doreste sa traiasca in umbra.

El- La inceputul aventurii spune mereu aceeasi poveste: ca este nefericit, ca dupa 20 de ani de casatorie nu mai este atras de sotie si atunci cand face dragoste cu aceasta simte o plictiseala crancena. Cand aventura se transforma intr-o relatie extraconjugala de fiecare data cand amanta il intreaba despre timpul potrivit pentru un divort si o poveste in vazul lumii barbatul gaseste mii de scuze. Inventeaza, spre exemplu, ca doreste sa astepte momentul oportun, care, dupa parerea lui, va fi atunci cand copiii sai vor fi indeajuns de mari sa-i poata inteleaga decizia. Pentru ca amanta sa nu-l paraseasca o convinge ca vor avea un viitor impreuna si ca doar ea este femeia potrivita pentru el, femeia vietii sale, sufletul pereche. Exista si bastardul care spune ca sotia este grav bolnava si ca anuntul unui divort ii poate pune viata in pericol, pana la urma doar este mama copiilor sai. Spune ca se simte bine doar cu ea (amanta) si nu cu sotia careia ii face portreul unei vipere crude si reci.

Ea- Deobicei nu are habar de nimic. Sunt sotii care desi au suspiciuni se comporta ca si cum nimic nu se intampla. Prefera sa ramana in tacere din teama de singuratate sau pentru a nu tulbura viata copiilor. Exista si sotia care mirosind necuratul, controleaza buzunarele pantalonilor, sparge casutele de mail, angajeaza detectivi particulari si apoi cu probele sub nasul barbatului ameninta sa-l paraseasca lasandu-l si fara bani si fara copii daca nu renunta la amanta...Chiar stiind in inima ei ca exista posibilitatea sa-si faca o noua amanta, sotia nu este dispusa sa renunte la barbatul ei.
Ea poate fi si cea care descoperind tradarea inainteaza singura divortul multumita fiind ca a scapat de cel care nu a stiut sa o respecte.

Cealalta- Pentru el ar fi in stare sa renunte la tot, chiar si la sot(in cazul in care si ea este casatorita) de la o zi la alta. Si continua sa nu inteleaga cum este posibil ca el sa reuseasca sa stea cu o femeie (sotia) pentru care nu simte nimic cand ar putea sa traiasca o viata mai buna alaturi de femeia de care este indragostit. Asa de la Craciun la Paste, mereu singura, in timp ce el este alaturi de familie, ea sufera ingrozitor lipsa lui, este disperata la gandul ca el petrece timp alaturi de o femeie pe care declara ca nu o iubeste dar pe care nu o paraseste gasind mereu scuze. Deseori amanta nu reuseste sa-si imagineze viata fara el si nu reuseste sa-l paraseasca sperand mereu ca poate acordandu-i inca putina rabdare lucrurile se vor schimba.

'Statisticile' spun ca de la intalnirea cu amanta pana la inaintarea divortului trebuie sa treaca maxim 100 zile pentru a exista cu adevarat o poveste de dragoste cu viitor intre El si Cealalta.

Un articol de Corina Sava
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 1.

Comentarii postate (1)
andreea - 24/02/2009

si ce faci cand te trezesti la ora 12 noaptea cu cealalta la usa. ca sa spun. pe cinew sa invinuiesc. pe ea, pe el, pe mine

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cei mai importanti pasi in alegerea rochiei de mireasa

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei, motiv pentru care totul trebuie sa fie aranjat pana in cele mai mici detalii, astfel incat rezultatul sa ii uimeasca pe invitati. Cel mai mare accent se pune pe rochia de mireasa, asa ca firmele...