Va aflati in:

Articole / Cariera

Un magazin online are nevoie de optimizare SEO profesionista pentru mobile

Publicat: 06.05.2019

Un magazin online are nevoie de optimizare SEO profesionista pentru mobile
OpenCart este o platforma de management pentru magazine online care este întemeiată pe PHP, folosește o bază de date MySQL și componente HTML. Platforma este gratuită sub licența GNU General Public.
Ea are toate caracteristicile necesare desfășurării unei activități moderne și este o platformă bună pentru acele afaceri mici si mijlocii de e-commerce.

Opencart poate reprezenta așadar o soluție ideală pentru un antreprenor aflat la început de drum.

Optimizarea SEO este o prioritate în e-commerce
Totuși, dacă vrei ca să afli mai multe amănunte despre acest subiect, ar fi bine ca să vezi și acest articol referitor la felul în care se poate optimiza corect SEO un site de comerț pe net construit în Opencart și ce module sunt cele mai potrivite pentru desfășurarea unei activități eficiente.

După ce îl vei citi, s-ar putea să îți dai seama că unii termeni îți sunt necunoscuți și că ar fi mai indicat ca să discuți cu niște specialiști în domeniu, precum sunt aceia de la Digital Metrics.

În cadrul unei consultații pe această temă, vei putea afla și diferențele care există între principalele platforme de magazine online: Magento, Prestashop și Opencart.

Orice antreprenor sau viitor antreprenor care vrea să facă afaceri online trebuie ca să fie conștient de faptul că, deși platforma Opencart este foarte interesantă la acest moment din foarte multe puncte de vedere, există și anumite limitări și probleme ce pot să apară în materie de optimizarea SEO.

Oricine poate deveni astăzi comerciant online și poate crea o afacere reală, funcționabilă, într-o perioadă scurtă de doar câteva luni sau chiar săptămâni.
Trebuie doar să aibă o conexiune bună la internet, un computer și să aleagă o platformă potrivită. Nu este nevoie să reinventeze roata. Căile bătătorite sunt cele mai bune.

Dar promovarea magazinului online nou înființat este bine ca să o lase pe seama specialiștilor SEO.

Este posibil să creezi o afacere online profitabilă în 2019?

Desigur! Evident, după un plan foarte bine întocmit și prin aplicarea metodelor corecte:
- crearea unui site funcțional, cu un design excelent;
- alegerea unui domeniu de comerț foarte nișat;
-  să aibă de comercializat produse sau servicii de calitate;
- să își cunoască publicul-țintă căruia urmează ca să i se adreseze.

Desigur, mai e nevoie și de un buget, iar un capitol important al acestuia, dacă faceți afaceri online, în mod obligatoriu trebuie dedicat campaniilor publicitare, achiziționării unui pachet de servicii SEO. Cu cât mai rapid, cu atât mai bine.

Crearea unei relații adevărate de încredere cu clienții dvs. este cheia succesului. Iar optimizarea online a magazinului online poate să fie de mare ajutor în acest sens.

Odată cu explozia pieței mobile în acest deceniu, comercianții trebuie să fie mereu în căutarea unor modalități de a-și adapta eforturile către utilizatorul de telefon mobil. La urma urmei, raportul privind tendințele pe Internet din 2018 al lui Mary Meeker arăta că mai mult de jumătate din cele 5,9 ore pe care oamenii le cheltuiesc în medie pe internet în fiecare zi, la nivel mondial, se face prin intermediul dispozitivelor mobile. În România proporția este și mai ridicată.

În același timp, acești useri sunt tot mai obișnuiți să navigheze, să ia deciziile  de consum prin intermediul telefoanelor inteligente și al tabletelor. Din acest motiv, marketingul orientat spre mobile este esențial nu numai pentru direcționarea directă a vânzărilor comandate prin intermediul platformelor mobile, ci și pentru menținerea vizibilității și loialității privind brandul în cauză.

Toate eforturile de marketing digital trebuie adaptate pentru utilizarea în scopuri mobile. Acest lucru este imperios necesar acum, deoarece Google indexează bazându-se pe site-urile mobile, nu pe site-urile desktop, o abordare numită "indexare mobilă în primul rând".

O agenție bună, precum este Digital Metrics, ce oferă servicii SEO în armonie cu cele mai noi trenduri internaționale din domeniu, vă poate ajuta cu prisosință în acest sens, ca să aveți succes în afacerile desfășurate pe net.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Un pachet Office 365 iti poate salva afacerea

Una dintre cele mai ample, inteligente si efici...

Cariera

Merita sa dai o sansa ofertelor de angajari videochat in Bucuresti?

Ofertele de angajari in videochat din Bucuresti...

Celebs & Style

Eva Longoria si Eduardo Cruz s-au despartit definitiv

Povestea de dragoste chiar s-a terminat pentru ...

Casa si Gradina

Anul 2020 va aduce o criza imobiliara?

Dupa ce perioada 2008-2013 a fost una dezavanta...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

6 sfaturi pentru a cumpara o rochie de mireasa care te va face sa te simti sexy

Trebuie sa mergi sa iti alegi rochia de mireasa. Iti doresti cea mai frumoasa piesa, care sa te faca sa te simti frumoasa, speciala, sexy. Dar cum sa faci alegerea mai usoara?Ai mai jos sase sfaturi pentru a cumpara o rochie de mireasa care te va face sa te simti sexy instant!