Va aflati in:

Articole / Casa si Gradina

Mutarea pe cont propriu sau cu ajutorul unei firme de mutari mobila?

Publicat: 04.08.2021

firma mutari sau pe cont propriu
Decizia de a schimba locuinta poate fi una foarte dificil de luat, impusa sau, dimpotriva, o dorinta arzatoare. Indiferent care este motivul pentru care se ajunge la aceasta decizie, apare o intrebare: cum este mai rapid si eficient, mutarea pe cont propriu sau cu ajutorul unei firme de mutari mobila?

Raspunsul potrivit poate fi diferit de la o persoana la alta, insa cei de la Professionalmovers au structurat care sunt principalele diferente dintre cele doua solutii, astfel incat fiecare individ care are in plan sa se mute sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

Transportul mobilei de la o adresa la alta
Orice mutare presupune transportul mobilei si a obiectelor personale de la vechea adresa la cea noua. Daca se opteaza pentru efectuarea mutarii pe cont propriu, acest proces poate fi destul de costisitor atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al timpului. Pentru transport mobila Pitesti sau oricare alt oras din tara sau chiar din strainatate va fi nevoie de cel putin 2-3 autovehicule.
In schimb, daca se apeleaza la serviciile unei firme specializate, acest transport se poate realiza cu maximum 2 autovehicule, deoarece experienta membrilor echipei va fi un aspect important si definitoriu in aranjarea obiectelor in remorca. Acestia au abilitatea de a le aseza in asa fel incat sa incapa mai multe obiecte intr-o singura masina.

Un singur cost general fata de mai multe costuri punctuale
Mutarea pe cont propriu presupune solicitarea ajutorului de la mai multe persoane, unele pentru a cara mobila din casa pana la masina si invers, alta persoana sau chiar persoane care sa vina cu masina in care vor fi incarcate piesele de mobilier. In plus, vor fi necesare multe ambalaje si cutii in care sa fie depozitate obiectele mai mici sau cele fragile. Toate acestea reprezentand un cost in plus.

Pe de alta parte, o firma specializata in debarasare mobilier pune la dispozitia clientilor sai toate materialele de care au nevoie pentru impachetarea pieselor si obiectelor personale. In plus, echipa care se deplaseaza la adresa indicata de client este suficienta pentru a se ocupa de cararea mobilierului pentru transportarea acestuia. Totodata, acestia se ocupa si de montarea si demontarea pieselor de mobilier voluminoase, care nu pot fi transportate in forma initiala.

Mutarea si economia de timp
Tinand cont ca de montarea si demontarea mobilei, precum si de transportul acesteia la noua adresa se vor ocupa persoane calificate si cu experienta, acest proces de mutare va fi mult mai rapid decat in cazul in care se face pe cont propriu. In acest fel economia de timp este destul de importanta, acesta putand fi alocat altor aspecte ce tin de mutare, cum ar fi amenajarea noului spatiu.

Un sfat foarte util pentru persoanele care se muta este acela de a incepe pregatirea pentru acest proces cu cateva zile mai inainte si notarea pe fiecare cutie sau ambalaj a destinatiei si continutului. Astfel acestia sunt pregatiti cand firma de mutari va veni in ajutor, iar obiectele vor ajunge exact acolo unde le este locul.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Casa si Gradina

Sfaturi pentru siguranta apartamentului

Amenajarea locuintei este cu siguranta mult mai...

Casa si Gradina

Reamenajarea curtii: 5 recomandari utile

Daca locuiesti la casa si dispui de propria cur...

Celebs & Style

Jane Fonda nu se teme de moarte

Dupa ce a trecut printr-o perioada foarte grea...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Te pregatesti de nunta? Iata ce sfaturi trebuie sa urmezi ca sa ai parte de un eveniment reusit fara batai de cap!

Nunta ta va fi probabil cea mai mare petrecere pe care o vei face vreodata - si a afla cum sa o planifici poate fi la inceput destul de descurajant. Sunt foarte multe lucruri de care sa tii cont: stabilirea unui buget, efectuarea listei de invitati, alegerea locatia, alegerea meniului, alegerea unui design pentru invitatii si marturii, alegerea rochiei, dansul mirilor...