Jeleuri dulci de Paste
Publicat: 28.01.2008
Etichete:
Cum se prepara jeleurile dulci pentru Paste
Mai intai se topeste ciocolata pe o baie de aburi, amestecand din cand in cand pentru omogenizarea compozitie. Dupa ce s-a topit ciocolata se adauga glazura de vanilie si se amesteca incet. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se ia de pe aburi si se lasa sa se raceasca putin, iar apoi se adauga jeleurile si se amesteca bine. Atentie, insa daca amestecul obtinut din ciocolata si glazura este prea fierbinte, jeleurile se pot topi, astfel ca nu trebuie sa va grabiti sa adaugati jeleurile.
Compozitia obtinuta se intinde intr-o tava tapetata cu putin ulei si se da la frigider pentru doua ore. Dupa ce s-a intarit, desertul se portioneaza in fasii mici.
Sursa: Copyright©eLady.ro - Jeleuri dulci de Paste
Comentarii postate (0)
Gastronomie
Reteta greceasca traditionala de mousakas
Daca ai cel putin jumatate de zi libera la disp...
Gastronomie
Vase si accesorii de bucatarie care te vor ajuta sa mananci mai sanatos
Ritmul alert în care mai toatã lumea evol...
Cele mai citite
Celebs & Style
Cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului au primit Zmeura de Aur 2015
Cei mai slabi actori si cel mai prost film al ...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti
Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?
Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.
Frumusete - Ultimele Articole
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails
- Cum sa obtii un abdomen plat: liposuctia poate fi solutia de care ai nevoie