Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Jeleuri dulci de Paste

Publicat: 28.01.2008

retete dulciuri paste, pasti prajituri,Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de Paste, dulciuri pentru Paste, retete de desert pentru Paste, retete cu miel, dester pentru Paste, desteruri de Paste, prajituri de Pasti

Pentru a realiza acest delicios desert aveti nevoie de: doua masuri pline cu bucati de ciocolata alba, o masura cu glazura de vanilie si inca doaua masuri cu jeleuri mici si colorate.

Cum se prepara jeleurile dulci pentru Paste
Mai intai se topeste ciocolata pe o baie de aburi, amestecand din cand in cand pentru omogenizarea compozitie. Dupa ce s-a topit ciocolata se adauga glazura de vanilie si se amesteca incet. Dupa ce compozitia s-a omogenizat se ia de pe aburi si se lasa sa se raceasca putin, iar apoi se adauga jeleurile si se amesteca bine. Atentie, insa daca amestecul obtinut din ciocolata si glazura este prea fierbinte, jeleurile se pot topi, astfel ca nu trebuie sa va grabiti sa adaugati jeleurile.
Compozitia obtinuta se intinde intr-o tava tapetata cu putin ulei si se da la frigider pentru doua ore. Dupa ce s-a intarit, desertul se portioneaza in fasii mici.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Reteta greceasca traditionala de mousakas

Daca ai cel putin jumatate de zi libera la disp...

Povesti

Duminca. La biserica

Zi de început de toamnă călduro...

Povesti

Cocosul si gasca

A fost o data, ca niciodata, un cocos. Ca oric...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.