Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Prajitura Iepuras de Paste

Publicat: 11.01.2009

prajituri pentru pasti, Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de Paste dulciuri pentru Paste, retete de desert pentru Paste

Iepurasii comestibili sunt un desert usor de realizat. Pentru a pregati aceasta prajitura ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
Prajitura Iepuras de Paste
- un blat de savarina
- glazura alba
- nuca de cocos
- un jeleu in forma de nas de iepure
- doua tarte informa de ochi
- bomboane mari si mici

Prajitura Iepuras de Paste: Mod de preparare
Se pune glazura alba peste blatul de savarina si apoi se presara nuca de cocos. Urechile iepurasului se fac dintr-o bomboana mai mare care se injumatateste si se modeleaza putin. Jeleul se pune in locul nasului, bomboabele mici se vor aranja astfel incat sa creeze iluzia unor obraji, iar tartele se vor pune in locul ochilor.
Intra si vorbeste cu noi pe forum!





Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Reteta de Fanouropita

Ai pierdut ceva sau pe cineva? Fa aceasta praji...

Gastronomie

TOP 3 prajituri racoritoare pentru sezonul de vara

Vara este, în general, sezonul cel mai pr...

Celebs & Style

Kristen Stewart este singura?

„Kristen Stewart este singura si se va i...

Moda

Body-urile: cum sa le alegi in functie de silueta ta

Obiectele vestimentare sunt elemente importante...

Moda

Cizmele muschetar, vedetele sezonului rece

Cizmele lungi sau cizmele muschetar nu trebuie ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...