Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Prajitura Iepuras de Paste

Publicat: 11.01.2009

prajituri pentru pasti, Retete pentru Paste, Retete de Pasti, retete pascale, retete masa de Paste, Sfintele Paste, mancare pentru Pasti, ce mancam de Paste dulciuri pentru Paste, retete de desert pentru Paste

Iepurasii comestibili sunt un desert usor de realizat. Pentru a pregati aceasta prajitura ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
Prajitura Iepuras de Paste
- un blat de savarina
- glazura alba
- nuca de cocos
- un jeleu in forma de nas de iepure
- doua tarte informa de ochi
- bomboane mari si mici

Prajitura Iepuras de Paste: Mod de preparare
Se pune glazura alba peste blatul de savarina si apoi se presara nuca de cocos. Urechile iepurasului se fac dintr-o bomboana mai mare care se injumatateste si se modeleaza putin. Jeleul se pune in locul nasului, bomboabele mici se vor aranja astfel incat sa creeze iluzia unor obraji, iar tartele se vor pune in locul ochilor.
Intra si vorbeste cu noi pe forum!





Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Cea mai simpla reteta de prajitura cu dovleac

Iti plac prajiturile cu dovleac? Daca da, avem ...

Gastronomie

Reteta greceasca traditionala de mousakas

Daca ai cel putin jumatate de zi libera la disp...

Celebs & Style

Tom Cruise lucreaza la Top Gun 2!

Chiar este nevoie de o continuare la Top Gun...

Retete de slabire

Salata greceasca monti

Reteta de salata greceasca monti este o reteta ...

Retete de slabire

Pui Montignac in crusta de susan

Iti place puiul si tii dieta Monti? Si esti in ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa te casatoresti? Iata cum decizi ce bauturi alcoolice sa servesti invitatilor!

Nuntile romanesti presupun intotdeauna mancare multa, dar mai ales bauturi alcoolice care sa dea tonul distractiei si sa mentina atmosfera pana dimineata. Pana aici, totul simplu. In fapt, multe cupluri intampina dificultati in a se decide ce nu trebuie sa lipseasca din bar.