Tort Pavlova pentru Revelion
Publicat: 29.12.2011
Etichete:
Impresioneaza-ti prietenii si familia de Revelion cu acest tort Pavlova de mare efect. Tortul Pavlova pentru Revelion nu este deloc greu de facut, insa e o aparitie spectaculoasa! Pavlova este o reteta simpla si delicioasa pe care toata lumea o va adora! Iar aspectul acestei retete de Pavolova este unul sarbatoresc, foarte potrivit pentru Revelion!
Reteta de tort Pavlova: Ingrediente (6 portii)
- 6 albusuri (de la 6 oua mai mari)
- 270g de zahar pudra
- 2 lingurite de amidon
- 1 lingurita otet alb
- 1 / 2 lingurita extract de vanilie
- 300ml frisca gata batuta si foarte putin indulcita
- 2 linguri amestec de zahar pudra, cernute
- coaja fin razuita si sucul de la 2 limete (lamai verzi)
- 2 banane foarte subtiri, taiate in felii subtiri pe diagonala
- 3 kiwi bine coapte, decojite, taiat in felii subtiri
- 2 starfruit, taiat in felii subtiri
- Pasta de la 2-3 fructul pasiunii
Reteta de tort Pavlova pentru Revelion: Cum faci
- Preincalzeste mai inatii cuptorul la 120 ° C. Deseneaza pe hartia de copt un cerc cu diametrul de 24 cm cu o carioca groasa si neagra. Tapetezi o tava cuptorului cu hartia unsa cu unt si tapetata cu amidor.
- Folosind un mixer electric bate albusurile de ou intr-un bol curat si uscat pana se face spuma cu varfuri moi. Treptat adaugati zaharul, cate o lingura, apoi mixati cca 1 minut, apoi mai adaugati zahar si tot asa pana ce bezeaua este groasa si lucioasa si zaharul complet dizolvat. Freaca putina bezea intre degete. Daca in continuare este zgrunturoasa de la zahar, continua sa amesteci pana se dizolva zaharul. Adauga amidonul, otetul si vanilia si amesteca pana se combina foarte bine. Toarna bezeaua pe hartie, folosind cercul marcat ca un ghid. Netezeste lateralele si partea de sus a Pavlova. - Foloseste-te de o spatula mica pentru a face varfuri in jurul cercului de bezea care este baza pentru Pavlova, sa arate ca un tutu de balerina.
- Coace prajitura Pavlova in cuptorul incalzit pentru o ora si jumatate sau pana cand Pavlova este uscata la atingere. Opreste cuptorul.
Lasa Pavlova in cuptorul cu usa intredeschisa sa se raceasca complet. Cand este complet rece, transfera Pavlova pana la servire pe o farfurie sau tine-o intr-un container etans pana in momentul in care o umpli.
- Cu circa o ora inainte de servire, toarna frisca in partea de sus a tortului Pavlova. Pune suc de lamaie intr-un castron de sticla sau ceramica. Adauga feliile de banana si amesteca pentru a le acoperi bine cu suc. Scurge apoi bine zeama de lamiie. Decoreaza Pavlova cu bananele trecute prin zeama de lamaie ca sa nu se oxideze, kiwi, starfruit, fructul pasiunii si coaja de limete rasa foarte fin.
Sursa: Copyright©eLady.ro - Tort Pavlova pentru Revelion

Comentarii postate (0)
Gastronomie

Cum sa topesti mai repede untul pentru prajituri?
Untul este un ingredient cheie pentru multe des...
Cele mai citite
Celebs & Style

Halle Berry va lansa o linie de lenjerie intima
Actrita Halle Berry va lansa in 2015 in magazi...
Psihologie

Cum sa incepi sa-ti traiesti viata de vis chiar acum
Chiar este posibil sa-ti traiesti viata pe care...
Articole importante
In forum despre Gastronomie
Newsletter elady
Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment
Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...
Frumusete - Ultimele Articole
- 5 secrete ascunse despre balsamul de buze pe care nici influencerii de beauty nu ti le-au dezvaluit
- Ce trebuie sa ai in trusa de machiaj pentru a contura un look perfect de Revelion
- Cum poti obtine aspectul perfect al obrajilor cu ajutorul chirurgiei estetice?
- Sprancene de vedeta? Afla tot ce te-ar putea interesa despre dermopigmentarea sprancenelor
- Totul despre bazele Rubber Gummy de la Pearl Nails