Va aflati in:

Articole / Moda

Genti la moda in vara 2016

Publicat: 18.09.2015

Genti la moda in vara 2016
Dupa iarna, garderoba noastra va avea nevoie de ceva colorat, proaspat, care sa o completeze. O geanta? Sau doua? De ce nu chiar trei? Dintre multele micro-tendinte ale modei anului 2016, am ales trei variante de genti care pot cu usurinta schimba aerul tinutei tale.

Genti la moda in vara 2016: Genti-plic si genti de umar
Gentile de dimensiuni mici, de umar, in stilul anilor 70, ne sunt propuse in modele actualizate, inspirate de cele din colectiile Gucci, Valentino sau Marc Jacobs. Alaturi de ele continua sa fie in tendinte plicurile de dimensiuni medii si mari, in special cele potrivite unor tinute de zi. Acesti parteneri mai eleganti, mai feminini, incep sa eclipseze gentile supra-dimensionate (in care iti incapea orice, de la umbrela, telefoane, agende, la inca o pereche de pantofi sau un top de schimb). Daca vrei sa investesti intr-o geanta pe care sa o potrivesti multor tinute (de zi, casual si smart casual) si pe care sa o porti cateva sezoane bune, alege o nuanta neutra de vara: bej, camel, tabac, whiskey, nisipiu. Pe de alta parte, daca te tenteaza cu adevarat tinutele trendy, ofera-ti un punct focal intr-o culoare puternica, sub forma unei astfel de genti. Portocaliu, galben solar, verde smarald, albastru cobalt, corai, rosu sau nuantele fluorescente acopera paleta cromatica a tendintelor.

Genti la moda in vara 2016: Genti de un alb orbitor
Uita ce ti s-a spus despre aceasta nuanta, aparent pretentioasa pentru ca se murdareste repede. In mode sezonului primavara-vara 2016, gentile in nuante de alb optic sunt o alta piesa-cheie: actualizeaza instantaneu o tinuta de primavara, pot crea un contrast fantastic cu o tinuta complet neagra, minimalista sau sunt accentul luminos intr-o tinuta colorata puternic sau creata dintr-un mix de imprimeuri. Daca ai privit cu atentie colectiile D&G si Diane von Furstenberg, ai observat ca poti alege genti texturate, nu doar netede, din piele. Suprapunerile de dantela, crosetul, pliurile sunt detalii care isi gasesc locul pe noile forme de genti: tip sac, de umar, cu franjuri...

Genti la moda in vara 2016: Genti cu imprimeuri colorate
De la degradeuri, flori, color blocking si chiar dungi maritime, multicolore, acest tip de genti reprezinta o infuzie de energie pentru zona casual a garderobei tale. Desi multi ti-ar spune ca le poti purta cu tinute de culoare inchisa, sfatul meu este sa le combini cu tinute in care sa se regaseasca multe imprimeuri, motive (florale, geometrice, vegetale) sau blocuri de culoare. Ca sa creezi armonie, cauta sa ingemanezi o culoare din imbracaminte cu una de pe geanta: de exemplu, o tinuta bazata de galben, camel, roz piersica se va potrivi cu o geanta al carei imprimeu reda exact aceasta schema cromatica.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Tu stii care sunt piesele vestimentare in forta toamna aceasta?

Moda este un amalgam de concepte, culori, stilu...

Celebs & Style

Meryl Streep pe coperta Vogue

Cu doua premii Oscar (si nu mai putin de 16 no...

Frumusete

21 de utilizari ale vaselinei pe care probabil nu le cunosteati

Multi dintre noi ar dori sa detina un articol i...

Frumusete

Ce sampon sa alegi ca parul vopsit sa arate uluitor

Ingrijirea parului natural presupune un minim d...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.