Va aflati in:

Articole / Moda

Genti si posete 2008

Publicat: 09.03.2007

modele poseteDesi o geanta de piele intr-un model clasic este intotdeauna o investitie buna, in fiecare sezon apar alte si alte modele. Daca intentionezi sa-ti achizitionezi o geanta noua vei fi surprinsa sa vezi cate de multe modele noi au aparut pe piata in sezonul primavara-vara 2008. De acum nu trebuie sa tii cont decat de preferintele si nevoile tale cand alegi modelul gentii pe care o cumperi.

Modele de genti in 2008
Gentile tip traista care au fost la moda in sezonul toamna-iarna au suferit cateva modificari de design. In 2008 gentile tip traista au manerele mai bine definite pentru ca tu sa nu te simti incomodata cand le porti. In plus, de aceasta data gentile sunt "impodobite" cu diverse accesorii. Trendul cere ca gentile sa fie confectionate din materiale care imita pielea de reptile sau care au aplicate diverse ornamente.
Si geanta tip rucsac este la moda in 2008. Rucsacul se potriveste de minune unei tinute nepretentioase, dar asta nu inseamna ca trebuie sa neglijezi designul acestuia. In functie de model, dar si de materialul din care este confectionat rucsacul poate fi asortat si unei tinute sexy. Atfel ca daca pana acum nu ai purtat un rucsac in 2008 trebuie neaparat sa-ti achizitionezi unul.

modele de genti trendyTendinte genti si posete 2008Deviza dupa care trebuie sa te ghidezi in sezonul primavara-vara 2008 este "Cu cat gentile sunt mai mari, cu atat mai bine". Initial gentile mari au fost create pentru persoanele care voiau sa transporte carti sau obiecte mai mari. In ultimul timp insa gentile mari au devenit preferatele vedetelor de la Hollywood. Deoarece intr-o geanta mare incap foarte multe lucruri, acestea sunt compartimentate, pentru ca tu sa stii exact de unde sa iei un obiect cand ai nevoie de el.
Daca gentile mari sunt practice in timpul zile acestea nu trebuie purtate sub nicio forma la un eveniment festiv. O tinuta de gala se asorteaza cu o geanta mica ce are un design deosebit. In tendinte sunt atat posetele tip plic cat si cele care au un maner delicat.
In sezonul primavara-vara 2008 sunt in tendinte si husele special create pentru telefoanele mobile. Acestea se gasesc in modele variate si la preturi scazute, asa ca nu ezita sa-ti cumperi un astfel de accesoriu. Sezonul viitor s-ar putea ca acestea sa nu mai fie la moda.

posete la modaGenti si posete in 2008: culori
Culoarea unei geni este foarte importanta. In 2008 sunt la moda gentile de culoare rosie aprinsa. Indiferent de modelul pe care il preferi in sezonul primavara-vara 2008 trebuie sa ai cel putin o geanta rosie. Daca nu iti prea place rosu aprins, atunci poti incerca alte nuante ale acestei culori.
Bineinteles ca rosu nu este singura culoare din acest sezon. Designerii iti propun si alte nuante pentru o geanta, precum: mov, verde sau albastru. O geanta mov, de exemplu, poate "inveseli" o tinuta fada!
Pentru gentile mari mult mai potrivite sunt culorile maro si bej. Aceste nuante sunt foarte usor de asortat, astfel ca poti purta geanta ta mare maro cu mai multe tinute. Alte doua culori cu care nu poti da gres in acest sezon sunt alb si negru.
In sezonul primavara-vara 2008 ai de ales intre o varietate de modele de genti, astfel ca nu va fi greu sa gasesti una care sa-ti fie pe plac. Succes la cumparaturi!
Intra si vorbeste cu noi pe forum!




Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

4 motive intemeiate pentru cumpararea unei cutii de bijuterii

Orice proprietar de bijuterii care nu are inca ...

Celebs & Style

Prigoana vs Bahmu: Si totusi exista iubire...

O fi de vina primavara sau pur si simplu acest...

Dieta Montignac

Reguli pentru faza de slabire in dieta Montignac

Te-ai intrebat de multe ori cand ai fost tentat...

Dieta Montignac

Consumul de branza in Dieta Montignac

In dieta Monignac, consumul de branza este inc...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...