Va aflati in:

Articole / Moda

Moda 2011

Publicat: 05.03.2007

moda primavara 2011Moda primavara-vara 2011 este puternic influentata de stilul anilor ’60, ’70 si ’80.
Multe trenduri din 2011 au la baza stilurile de acum cateva decenii numai ca acestea sunt reinterpretate intr-o maniera moderna. Pentru a fi mereu in pas cu moda trebuie sa stii ce haine sa cumperi in acest sezon.

Moda primavara-vara
2011: fuste mini
Indiferent de sezon, fusta nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. De-a lungul timpului, creatorii de moda au propus modele din cele mai diverse pentru fuste, astfel ca acest obiect vestimentar nu putea lipsi din moda primavara-vara
2011.
Fusta mini este piesa de rezistenta in moda 2011, iar vestea buna este ca aceasta poate fi purtata in cadrul mai multor stiluri vestimentare, in functie de hainele si accesoriile cu care o asortezi.
Fusta mini dreapta este cel mai usor de asortat. In plus urmeaza linia corpului, dar este si comoda pentru ca nu se lipeste de coapse pentru a scoate in evidenta si cea mai mica imperfectiune. Daca vrei sa tii cont de trendurile 2011 si cand mergi la birou, atunci nu trebuie decat sa asortezi fusta dreapta cu o camasa si o vesta. Dar pentru ca este vorba de o tinuta pentru birou ai grija ca lungimea fustei sa nu fie prea scurta. Poti fi la moda si daca porti o fusta dreapta deasupra genunchiului.

culori moda 2011Moda primavara-vara 2011: imprimeuri
Imprimeurile revin in forta in moda primavara-vara
2011. In tendinte sunt imprimeurile cu flori si animale care se purtau din plin in anii ’70. Indiferent de cati ani ai, daca vrei sa tii cont de tendinte trebuie sa porti haine care au diferite imprimeuri. Atentie insa, imprimeurile se vor alege cu grija, in functie de tipul tau de silueta. Femeile mignione ar trebui sa evite imprimeurile prea mari.
In caz ca nu-ti prea plac imprimeurile, poti incerca sa porti diferite accesorii care au cateva imprimeuri discrete. O geanta sau o esarfa care au imprimate cateva flori dau un plus de modernitate tinutei tale.

Tendinte in 2011
Moda primavara-vara
2011 iti propune sa asortezi obiecte vestimentare din materiale tari cu haine din materiale fluide. Astfel de combinatii dau un plus de modernitate oricarei tinute. De exemplu, o bluza dintr-un material fluid poate fi asortata cu unul dintre costumule care ti-au ramas in garderoba din sezonul trecut.
Pantalonii scurti, atat de purtati vara trecuta, au ramas in tendinte si in 2011. In caz ca esti mai rusinoasa poti sa-ti indrepti atentia si spre o pereche de pantaloni deasupra genunchiului pentru ca si acestia se numara printre trendurile primavara-vara 2011.

Trenduri 2011
In moda primavara-vara 2011 designerii si-au indreptat atentia catre materialele care au nuante metalice. Pentru ca astfel de haine dau o nota de "duritate" tinutei dumneavoastra, acestea trebuie asortate cu grija. De exemplu, o tunica dintr-un material lucios poate fi purtata cu o pereche de colanti. In tendinte sunt si hainele care aduc cu tinutele punk din anii ’80.

moda 2011  trenduri hotModa primavara-vara 2011: nuante
Dupa o iarna in care negrul a fost "la putere", colectiile pentru sezonul primavara-vara 2011 au folosit din plin nuantele vii. Iti plac rozul si portocoliul? Foarte bine pentru ca aceasta combinatie este foarte la moda in 2011. Daca vrei sa dai o pata de culoare vechiului tau costum maro, atunci trebuie sa-l asortezi cu o bluza roz. Pentru tinutele de zi poti purta haine cachi, maro sau albastru deschis.
Bineintele ca trebuie sa tii cont si de nuanta tenului tau atunci cand alegi nuanta unei tinute. Tonurile de albastru se potrivesc unui ten deschis, iar cele galbene unui ten masliniu.

Moda primavara-vara 2011: accesorii
Accesoriile sunt modalitatea cea mai simpla de a te alinia unui trend. Astfel, in sezonul primavara-vara 2011 trebuie sa-ti indrepti atentia spre pantofii de lac, gentile in nuante stralucitoare, bijuteriile masive si curelele din piele. Pentru a fi la moda in 2011 va trebui sa alegi accesorii in nuante metalice. Ai mare grija insa cum le asortezi!
Intra si vorbeste cu noi pe forum!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Moda

Tu stii care sunt piesele vestimentare in forta toamna aceasta?

Moda este un amalgam de concepte, culori, stilu...

Societate

Cum se utilizeaza Bitcoin

Bitcoin a fost prima moneda digitala care a eli...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara