Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Ce ascund femeile care nu sunt geloase?

Publicat: 01.03.2018

Ce ascund femeile care nu sunt geloase?
Acum fetele nu mai sunt atat de timide, nu se tem de auto-exprimare si de conducere, dar majoritatea, urmeaza traditia, incercand sa para modeste. Acest lucru nu este rau, deoarece un comportament modest  adesea atrage barbatii, ba chiar mai mult decat unul scandalos. Dar in aceasta situatie exista o intrebare bine fundamentata: ce ascund femeile care nu sunt geloase?

Nu esti prioritatea numarul 1
Chiar daca pentru ea esti o prioritate, o fata inteligenta nu se va sacrifica in vreun fel pentru cineva, insa in lista planurilor ei, te afli in primele pozitii. Fata este mai interesanta de a iesi cu prietenii sau de a merge la cumparaturi. In astfel de cazuri, de obicei, barbatii merg la salonul de masaj erotic. Si daca un barbat a  gustat cu adevarat masajul erotic, atunci, sigur, ca va reveni.
Un salon de masaj erotic in Bucuresti, poate fi gasit aproape la tot pasul. Iar daca barbatul nu simte o bucurie tactila alaturi de iubita lui, cu siguranta va cauta mangaierile maseuzelor. Femeile care nu sunt geloase pe iubitii lor, adesea sunt interesate de persoana lor proprie.
Din acest motiv, multi barbati sunt lipsiti de lucruri simple. Barbatii isi doresc sa fie mangaiati, imbratisati, sarutati, si isi doresc langa ei o persoana calda si nu una rece.
Multi barbati merg la un salon de masaj erotic in Bucuresti, nu pentru un masaj, ci pentru ca sunt nemultumiti de viata privata si doresc sa experimenteze caldura si acceptarea femeilor in viata lor.

De ce nu este geloasa pe tine?

Pare greu de inteles. Gelozia este dovada iubirii, iar aceasta este o afirmatie extrem de infantila. Daca o fata este geloasa pe tine, atunci ea nu-ti va placea sau  vei crede ca nu are incredere in tine, sau toate  impreuna. Fata poate ca are incredere in tine, deoarece orice relatie sanatoasa este construita pe incredere si este foarte dificil de mentinut si usor de pierdut.

Sau poate ca femeia respecta limitele tale, lasandu-te sa mergi la un salon de masaj in Bucuresti.  Daca nu este geloasa, dar te iubeste, nu va fi pentru tine o companie vesnica, oferindu-ti tot timpul daruri, atentie, respingerea hobby-urilor si a prietenilor sai.
O femeie care nu este geloasa, te va lasa sa experimentezi noi senzatii erotice, lasandu-te sa mergi la un salon de masaj.
Alte femei care nu sunt geloase, de fapt fug din rutina sexului de familie. Ele isi doresc o explozie de emotii noi, pe care nu le pot avea din  partea sotului, decat daca va merge la un salon de masaj erotic in Bucuresti.

Poate ca te foloseste?
Toata lumea are propriile cai de a supravietui si de a-si lua locul sub soare. Situatiile sunt de tot felul, deci nu trebuie sa condamni o femeie care nu este geloasa, ci ar trebui sa o intelegi. Desigur, ca nimeni nu va fi multumit sa se intalneasca cu o persoana care isi vede doar interesul propriu.
Cum sa intelegi daca o fata te iubeste sau te foloseste? Daca depinde de tine financiar, aceasta este o ocazie buna de a reflecta. Este usor de inteles ca iubirea dezinteresata a unui om de afaceri provincial si de succes este reala, insa, acesta are nevoie de mai mult, si, in acest caz barbatul va merge la un salon de masaj in Bucuresti.

Ce este un masaj erotic?
Desi masajul erotic astazi se confrunta cu un adevarat boom, aceasta arta are radacini adanci. Anticul hindus, cu exceptia cultului Kama Sutra, a venit cu, de exemplu, cum sa masezi corpul persoanei iubite cu uleiuri incitante, chinezii, care au creat Tao-ul iubirii, au gasit puncte care sporesc senzualitatea, iar poporul thailandez a combinat acest lucru cu traditiile lor antice de masaj.
Scopul unui masaj erotic este o excitare subtila, care ajuta la "pornirea" intregului corp, transformandu-l intr-o zona erogena continua. Iar acest lucru nu poate fi facut decat la un salon de masaj erotic in Bucuresti.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...