Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Iubirea de vacanta: O Ademenitoare iluzie

Publicat: 08.12.2008

Iubirea de vacanta, O iluzie Ademenitoare
Este stiut faptul ca vacantele se preteaza de minune aventurilor sentimentale. La mare sau la munte, oriunde v-ati petrece vacanta si in orice anotimp, disponibilitatea dumneavoastra pentru astfel de povesti este mai mare decat in mod obisnuit.
Dar sunt acestea facute sa dureze?
Orice vacanta in sine presupune o aventura, o rupere de cotidian. Nu mai trebuie sa respectati orarele prea incarcate, uitati marile si micile probleme ale vietii de zi cu zi, aveti mai mult timp pentru a va ocupa de dumneavoastra.

Dragoste si libertate
O astfel de iubire este o poveste in afara timpului, fara trecut si fara viitor. Impartasiti o pasiune de moment cu un necunoscut sau cu o necunoascuta: sport, lectura, muzica. Statutul social, profesia, studiile nu au nicio importanta. Ceea ce va uneste este ceea ce traiti pe moment, si nu, ca in timpul obisnuit, mediul in care traiti. Primiti ca un dar acest mic miracol de a va bucura de viata alaturi de un necunoscut sau o necunoscuta, uitand morala si principiile rigide.

Iubire sau iluzie?
Dar oare ati accepta, in timpul normal, acest partener care va place atat? Sau el ar fi interesat de dumneavoastra? Este o greseala sa credeti ca dragostea este reciproca? Ce importanta are? Pentru ca fericirea nu se poate programa, trebuie doar sa o acceptati. Insa trebuie sa stiti sa acceptati si ca aceasta poveste este efemera. Nu ati prevazut-o? Atunci nu dati nici pronosticuri! Bucurati-va doar de ea!

Sfarsitul vacantei - sfarsitul visului
Odata vacanta terminata, cel/cea care v-a uimit, v-a incantat cu spontaneitatea sau cu bucuria sa de viata se schimba. Aparenta insasi a persoanei se modifica: coafura rigida sau aranjata, vestimentatia ca o carapace. El/ea a devenit sobru/sobra, reintegrandu-se in familie, in munca, in obiceiuri. Poate un gest sau un zambet mai amintesc de povestea de vacanta pe care ati trait-o cu atata intensitate. Dar chiar daca cea mai mare parte din aceste romante nu sunt facute sa dureze, de ce sa va privati de ele?

Un articol de Mariana Dobrica

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Momente dulci la nunta – cum sa alegi un candy bar pentru invitatii tai

Candy bar sau prajituri pe masa? Iata o intrebare pe care si-o pun adesea cuplurile care urmeaza sa se casatoreasca si care vor sa ofere momente dulci invitatilor la eveniment. Raspunsul insa este unul firesc si se bazeaza atat pe tendintele actuale, cat si pe gusturile personale.