Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

NU iti lasa sotul sa te insele! Surprinde-l chiar si dupa ZECE ANI de relatie!

Publicat: 25.06.2020

cum_sa_iti_surprinzi_sotul_chiar_537i_dup259_zece_ani_de_rela539ie_400
Potrivit sondajelor, cele mai multe dintre cupluri se despart din cauzã cã dispare acea flacãrã care menține relația vie. Așadar, dacã nu vrei ca și tu și partenerul tãu sã ajungeți în aceastã situație, ai grijã la comportament.

Bãrbații sunt neatenți, însã femeile au rolul de a întreține relația și de a o duce cât mai departe. Citește, în continuare, articolul și descoperã cele mai utile sfaturi de la specialiștii în terapia de cuplu.

TOP 3 obiceiuri care NU ar trebui sã disparã niciodatã dintre doi îndrãgostiți
Indiferent de cât timp sunteți împreunã, nu trebuie sã renunți niciodatã la vechile obiceiuri. Așadar, când vezi cã între voi doi lucrurile nu mai funcționeazã așa cum trebuie, gândește-te ce fãceai la început și repetã acele gesturi. Iatã câteva sugestii:

Gãtește-i felurile de mâncare preferatã
- cei mai mulți dintre bãrbați sunt gurmanzi, deci o masã cu preparatele lor preferate i-ar putea seduce imediat. În plus, ai putea sã alegi și o sticlã de vin care sã se potriveascã cu ce i-ai pus pe farfurie. Dacã nu știi sã gãtești, nu te îngrijora, internetul îți vine în ajutor cu o mulțime de rețete. Iar majoritatea sunt explicate pas cu pas și sunt potrivite pentru orice începãtor. De asemenea, ține cont cã nu ar trebui sã te orientezi neapãrat spre ceva foarte complicat. Pânã la urmã, intenția conteazã, iar el va aprecia mai mult o cinã pregãtitã de tine decât una comandatã de la restaurant. De exemplu, un wrap cu pui poate fi o idee excelentã.

Surprinde-l în pat
- din pãcate, cu timpul, chiar și calitatea relației sexuale poate scãdea, dacã nu existã implicare mãcar din partea unuia dintre parteneri. Așadar, aflã ce ai putea face tu, nu aștepta pânã ce ia el inițiativa. Fii tu “bãrbatul” de aceastã datã. Cumpãrã-ți un neglijeu pentru femei, pregãtește un cadru romantic, cu petale de trandafiri, lumânãri și muzicã pe fundal, iar în pat fii așa cum îi place lui. Uitã de limite și oferã-i experiențele pe care și le dorește.

Fii mereu aranjatã
- ține minte, bãrbaților nu le plac femeile care nu se îngrijesc. Așadar, dacã vrei sã te iubeascã o veșnicie, uitã de pãrul dezordonat, de pijamaua veche și poate puțin pãtatã sau decoloratã, de pielea neepilatã sau de tenul imperfect. Poate sunã dur, dar domnii își doresc sã aibã alãturi o pãpușã care sã arate mereu ca proaspãt scoasã din cutie. E drept, te iubește la fel de mult și în zilele tale mai puțin bune, însã, încearcã totuși sã nu se întâmple prea des sã te vadã nearanjatã.

Reține sfaturile de mai sus, pune-le în practicã și nu vei fi pãrãsitã niciodatã. Cei mai mulți bãrbați își înșealã partenera tocmai pentru cã, odatã cucerit, aceasta își pierde interesul fațã de el. Total greșit! Domnii vor sã fie ținuți mereu în prizã. Dacã simți cã tu ești cea care nu primește suficientã atenție, discutã cu el și fã ca lucrurile sã se schimbe în bine.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

6 sfaturi pentru a cumpara o rochie de mireasa care te va face sa te simti sexy

Trebuie sa mergi sa iti alegi rochia de mireasa. Iti doresti cea mai frumoasa piesa, care sa te faca sa te simti frumoasa, speciala, sexy. Dar cum sa faci alegerea mai usoara?Ai mai jos sase sfaturi pentru a cumpara o rochie de mireasa care te va face sa te simti sexy instant!