Va aflati in:

Articole / Societate

Fii o lady la volan! Iata cum obtii fisa pentru permis auto!

Publicat: 29.05.2020

cum obtii fisa pentru permis auto repede
Societatea in care traim pune foarte mare accent pe dinamica individuala si pe felul in care fiecare dintre noi se adapteaza la schimbari. Spre exemplu, daca vrei sa te folosesti mai mult de libertatea de miscare pe care ti-o ofera prezentul si vrei sa ajungi oriunde rapid si in siguranta, ai nevoie de o masina personala.

Se spune ca femeile puternice conduc, prin urmare daca iti place ideea de a fi soferita, tot ce trebuie sa faci este sa obtii fisa pentru permis auto, care are un termen de valabilitate de 6 luni. Acest document te va ajuta sa intri in posesia permisului de conducere si sa te bucuri de experienta sofatului in cel mai scurt timp.

Daca pana acum erai nevoita sa stai ore in sir la cozile interminabile pentru a obtine toate documentele de care ai nevoie, astazi, lucrurile s-au schimbat. Exista clinici autorizate care iti pot elibera fisa permis auto in aceeasi zi in care faci toate demersurile.

Spre exemplu, clinica Standard Med te va scuti de timpul pierdut si te va ajuta sa iti rezolvi toate problemele de ordin birocratic intr-un mod 100% profesionist.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine fisa permis auto de care ai nevoie!

1. Intra pe site-ul www.fisamedicala.info si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine acest document important.

2. Fa o programare la clinica folosind formularul de pe site, pe care il vei gasi la sectiunea "Tarife si programari" sau suna la unul dintre numerele de telefon 0722 435 435 / 031 40 53 950.

3. Mergi la clinica Standard Med cu toate actele necesare la ora la care ai programarea si vei obtine fisa pentru permis auto in cel mult o ora si jumatate de la completarea formularelor cu datele personale. Aici, toti specialistii sunt prezenti in acelasi interval orar, astfel incat sa poti merge prin rotatie la fiecare specializare in parte. Vei face toate analizele medicale in aceeasi zi, investigatii pentru care vei plati suma de 125 de Lei. In plus, in caz ca durata intregului demers depaseste o ora si jumatate, vei primi inapoi jumatate din pretul platit.

care sunt actele pe care trebuie sa le ai cu tine cand te duci sa iti faci fisa permis auto
Care sunt actele pe care trebuie sa le ai cu tine?

Atunci cand te prezinti la clinica autorizata, este important sa aduci urmatoarele acte:
- cartea de identitate;
- fisa de scolarizare - in cazul in care urmezi cursurile scolii de soferi;
- adeverinta de la medicul de familie - in care este mentionat ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permis auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta;
- scrisoare medicala de la medicul diabetolog sau cardiolog - in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si recomandarea, daca solicitantul este apt pentru a conduce (in cazul bolnavilor de diabet sau de boli de inima);
- ochelarii de vedere, daca este cazul.

Ce investigatii vei efectua in cadrul clinicii?

- psihiatrie (aviz psihologic);
- medicina interna;
- ortopedie;
- neurologie;
- oftalmologie;
- ORL.

Dupa cum vezi, e foarte usor sa obtii documentele de care ai nevoie pentru a intra in posesia permisului de conducere! Nu uita ca femeile puternice conduc, asa ca invinge-ti teama si fii o soferita in adevaratul sens al cuvantului!
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Activitatea de videochat: Preconceptii versus adevar

Cat de multe stii despre activitatea de videoch...

Celebs & Style

Premiile OSCAR 2015

Premiile OSCAR 2015: In aceasta noapte va avea ...

Celebs & Style

George Motoi a incetat din viata

George Motoi, un alt mare actor al Romaniei, a ...

Celebs & Style

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Erin Heatherton

Cunoscutul si apreciatul actor american Leonar...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

De ce sa faci nunta la palat? Descopera cele mai importante avantaje!

Organizarea unei nunti este un proces complex, in timpul caruia viitorii miri trebuie sa fie foarte atenti la toate detaliile, incepand de la locatia pe care o aleg si pana la mancarea pe care o vor servi invitatilor...