Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (9)
Gabi - 19/01/2008

In timp ce articolul are o nota haioasa, la un moment dat imi dau seama ca nu are pic de seriozitate in el. Menit sa ofere sfaturi, ofera in schimb glume...sau, sfaturi numai dintr-un punct de vedere (nu toti barbatii vor aceste lucruri...astfel). Deci nu pot lua in serios aceste "cum sa multumesti un barbat" pentru ca de fapt, noi femeile nu trebuie sa ii multumim literal, ci ar trebui ca dragostea dintre noi partenerul nostru sa fie bazata pe mai mult decat de dorinta de a "multumi". Si ... apropo...nu toti barbatii sunt romani :)

eLady.ro - 19/01/2008

Nici nu trebuie sa il iei in serios, articolul nu e menit sa ofere sfaturi, ci este un pamflet la adresa patriarhatului in care traim. Desi nu prea vedem sfaturi despre "cum sa multumesti o femeie" in revistele pentru barbati, in cele pentru femei articole despre cocolosirea barbatilor in fel si chip abunda ; practic sint sursa inepuizabila de bazaconii.Din acest motiv a aparut acest articol.

cosmifly - 07/02/2008

nu e chiar asa...trebuie sa fie ceva de ambele pARTI....CE ZICETI?

adriana - 09/02/2008

Ai perfecta dreptate, eu recunosc cele 9 puncte si cred ca nu sant singura care spune ca, an general barbati sant mai nemultumiti decat femeile

anca - 10/02/2008

bun dar eu nu inteleg EL de ce are voie sa calce stramb si NOI nu!!!!!Nu mi se pare corect k un barbat sa fie numit macho dak se culca cu mai multe femei k poate fi numit foarte bine ,curvar, k si pe o femeie nu?de ce barbatul a aiba mai multe drepturi????amandoi au drepturi egale!!!

oana - 25/03/2008

clar nu este adevar ce se spune in acest articol.femeia este reprezentantul sexului frumos,iar barataul cel al sexului puternic.deci?barbatul e cel care ar trebui sa se ingrijeasca de femeie.pentru ca daca el nu primeste de exemplu ceea ce vrea de la partenera in pat(si iti dau dreptate ca barbatilor le sta in fire sa insele.iar asta nu e un motiv de despartire),acesta se poate duce la alta femeia iar tu,ca femeie nu ai voie,aceasta fiind o lege nescrisa,o lege a firii.iar femeia la randul ei trebuie sa stie sa se faca placuta si sa nu fie pisaloaga.iar cu intelegere comunicare,incredere si respect,treci si marea.:)iar aceste sfaturi sunt luate prea la misto;)

tanika - 25/03/2008

aha super articol!!!!!!:)sunt modesti barbateii,cred ca le trebuie o papusa barbi care intotdeauna zimbeste e frumoasa..shi stie sa asculte shi mai are un plus nu vorbeste.....:))

Adina P. - 13/02/2009

As avea o precizare de facut ; oricat de pamflet ar fi acest articol , practic dezvaluie ceea ce idealistele numesc deformare a realitatii . Aceste reguli se intalnesc intre mii de barbati si din cauza aceasta incep inselatoriile si alte mizerii. Daca ar fi barbatul rational , atunci noi nu am mai suferi , logic. In plus multumesc pentru acest articol , chiar ai spus foarte multe adevaruri chiar si daca ai facut-o sub forma unei glume. Sunt intru totul de acord cu tot ce apare scris si as dori sa adaug ceva : treziti-va fetelor , in aceasta era nu suntem noi buricul pamantului si asta ca sa nu suferiti mai tarziu .

dana - 28/05/2010

cam ironic;)) imi place.o sa il pun pe ibitul meu sa il citeasca sa vad daca vede si el ironia:))

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...