Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (6)
Jana - 12/12/2008

Am urmat sfatul acestei retete,dar nu mi-a placut.Amestecul ceapa,scortisoara,zahar ars,vegeta,nu este deloc o alegere buna. Eu puneam zahar,orez,foi dafin,prune ,apa ,ulei si iesea excelenta !

Loreta - 12/12/2008

De gustibus non est disputandum.Eu o fac de mai bine de un an si nu ramine niciodata nimic. Pun pariu ca esti olteanca dupa definul pus in orice. Da` praz nu pui? :)

roberta - 06/02/2009

sincer asat e prima data cannd fac reteta asta si nu prea mia placut mai buna o faceam eu pwm

Gabriela - 07/02/2009

Am facut reteta reteta de post de mancare de prune dobrogeana. E o mancare grozav de buna. A placut si familiei! Va multumesc. Am sa o mai fac!!!

Gianina - 17/02/2009

Am facut mincarea de prune. Este nemaipomenita!

Dumitru - 16/03/2016

Asa o facea si mama mea, foarte buna, de incercat!

Gastronomie

Ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile mari si deschise nu pot fi folosite ...

Gastronomie

Reteta austriaca de Tiroler Gröstl

Cunoscut sub numele de Gröstl tirolez, ace...

Celebs & Style

Jane Fonda nu se teme de moarte

Dupa ce a trecut printr-o perioada foarte grea...

Familie

Conflictul dintre familie si serviciu

Vrem ca familia noastra si copiii nostri sa aib...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...