Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Comentarii Crema de zahar ars

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (1)
Cristina - 06/12/2011

reteta prezentata e reteta tipica de crema de zahar ars rasturnata si cu acel sos caramel. poza în schimb arata reteta de crema de zahar ars tipica în Franta care nu se face cu sos caramel, zaharul se pune imediat dupa ce se scoate din cuptor si se "arde" cu un aparat special. se mai spune ca aceasta reteta nici nu ar fi franceza ci mai degraba spaniola.

Gastronomie

Cum servesti prajiturile cu cele mai potrivite vinuri?

Dupa o masa copioasa, se cuvine sa fie servite ...

Gastronomie

Reteta de aluat fraged ca in Ardeal

Aluatul fraged ne-a incantat de multe ori in co...

Celebs & Style

Mary Austin, dragostea lui Freddie Mercury

Aproape nimeni care nu este familiarizat pe dep...

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaz...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum alegi tinuta de nasa pentru nunta

Ti s-a propus sa fii nasa, insa nu stii ce tinuta este potrivita pentru acest eveniment? Trebuie sa ai in vedere ca nasii sunt cei mai importanti in cadrul unei nunti, dupa miri, bineinteles. Astfel, toate privirile vor fi atintite asupra ta. Iata cateva modele de rochii de seara