Va aflati in:

Articole / Personalitati

Inapoi la articol

Adaugare comentariu


Comentarii postate (3)
Liliana - 04/09/2015

L-am cunoscut pe Alex intr-o perioada neagra, cand mi-as fi ocupat timpul si cu vestitul crosetat - numai sa nu ma mai gandesc la ce se intamplase. Asa ca mi-am facut un cont la misto si am inceput sa "navighez" "printr-o lume de manageri". Primele lui cuvinte au fost: "citindu-ti profilul, m-am gandit ca esti singura persoana care m-ar putea scapa de ospiciu". Vreo 2 ore nu ne-am oprit din ras, peste vreo 3-4 zile, ne cautam ca berbecii intr-un rond, dar fiecare-n altul. :) Ma uimise ca om, ma fascinase simplitatea lui si ma bucuram ca nu-s singura "tuta". Normal, amandoi am dat vina pe zodie (glumeAM, eram doua fecioare, o forta - ce mai!!!) si nu pe oamenii de cacat de ne inconjurau, dar ne incurajam ca "iese soarele si pe strada noastra". A fost printe putinii care au inteles ca nu caut tata la copil, ca nu tin mortis sa fiu mireasa ci ca am nevoie de un prieten. Ca am multiple personalitati si nu stiu niciodata pe care sa o evidentiez, ca imi place sa primesc ce ofer, ca .... ca... ca... "Lilo, fii barbata!" - eu dadeam ochii peste cap, el radea. Mergeam pe strada si, fiind mai inalta decat el, imi zicea razand: "auzi, se uita astia - ia uite piticul asta mic si gras ce gagica misto inalta si slaba are". La 1 noaptea, in loc de somnifer, eram prin oras si discuta cu "prietena mea imaginara". :) Trebuia sa ma mut, nu gasisem nimic si-mi zice: "stiu eu un apartament in drumul taberei unde poti sta cu cel mic pana gasesti ceva mai ok - colegul nu va deranjeaza". Am facut ochii cat doua cepe si cum nu eram obisnuita cu ajutorul neconditionat, mi se blocheaza neuronul, refuzand politicos. De vreo 4-5 luni nu mai vorbisem cu el dar nu il uitasem, ma mai uitam sa vad ce si daca a mai postat ceva. Zilele trecute am intrat pe facebook sa il tachinez cu ziua lui, anul trecut imi facuse acelasi lucru. "Ati mai adaugat un trandafir in buchetul vietii"... da da da, da-i-l ma-tii, ca e cea mai penibila urare. Radea si imi spunea ca se bucura ca nu e singurul nebun. Am vazut postarea Dianei si mi-am zis ca e o gluma. Pai bine, bai baiatule, unde mai bag eu banner? Cu "datoria" mea cum ramane? " Alex, te ajut cu nota de plata? Nu nu, faci tu cinste data viitoare". As fi vrut sa ii spun ca pe strada mea e soare. Tot mai scund ca mine. Tot "cu burta". Tot cu ochelari. Tot fecioara. :) Dumnezeu sa il ierte, sa se odihneasca in pace! As fi vrut sa pot face o "vraja" pentru el! :) Mare om, mare caracter! Pe curand!

Mihaela - 02/09/2015

Odihneste-te in pace! Copila ta dulce nu te v-a uita NICIODATA

Carmela - 02/09/2015

L-am cunoscut pe Alexandru printre randurile scrise de Diana si prin povestirile ei, drept omul acela care dadea ceva bun intr-o viata amara si m-am bucurat ca exista. Daca as fi venit la ea l-as fi cunoscut si eu. Dar n-am mai apucat. Prea devreme s-a dus cu ingerii. Trebuia sa fi ramas printre noi.

Personalitati

Tori Amos

Tori Amos este una dintre putinele artiste a ca...

Personalitati

Garbo

Actrita suedeza Greta Garbo a fost una dintre ...

Celebs & Style

Grammy 2013: De ce a tipat Adele la Chris Brown

Adele a parut pentru un moment ca tipa nervoas...

Horoscop

Horoscop Chinezesc 2010

Horoscop chinezesc 2010Afla ce se pregateste pe...

Articole importante
In forum despre Personalitati
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...