Va aflati in:

Articole / Animale de companie

Cafeneaua cateilor fara stapan

Publicat: 21.12.2015

Cafeneaua cateilor fara stapan
Cafeneaua «Coffee and Pie» din Mytilene, din insula greceasca Lesbos, isi deschide usile si ureaza bun venit altor oaspeti odata de toti clientii obisnuiti au plecat.
Dupa lasarea noptii cafeneaua se inchide pentru oameni, dar canapelele ei devin patuturi sigure pentru cateii vagabonzi din zona.
Cafeneaua «Coffee and Pie» este localizata in apropierea biseriicii Agios Therapon.
Proprietarii spun ca in acest mod cateii fara adapost sunt feriti de frigul si de umezeala de afara pe timpul noptii.
Fotografia facuta de catre Efstratios Papanis la inceputul lunii decembrie "vorbește" de la sine. Este clar ca este destul de frig, deoarece cateii stau covrigel... Si daca inauntru este asa, ne putem inchipui cum ar fi afara pentru ei! Mai ales ca Mytilene este situat pe tarmul marii si umezeala face ca frigul sa fie resimtit si de catre oameni, si de catre animalute, mult mai puternic.
Chiar daca in Grecia in unitatile de alimentatie publica intrarea si prezenta animalelor (altele decat cainii utilitari care insotesc persoane cu dizabilitati) este interzisa, atunci cand cineva iubeste animalutele si are o inima mare, va gasi intotdeauna o modalitate de a-i ajuta pe cateii napastuiti... Cateii sunt cunoscuti in zona, sunt foarte prietenosi si faptul ca sunt lasati sa doarma  la adapost de frigul noptii nu ii deranjeaza deloc pe clientii obisnuiti ai cafenelei.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Animale de companie

20 de lucruri esentiale pentru iubitorii de caini

Aceste 20 de lucruri sunt esentiale si toti iu...

Povesti

Pretuieste ceea ce ai!

A fost odata o tanara oarba care se ura pe ea i...

In forum despre Animale de companie
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.