Va aflati in:

Articole / Cariera

Pasii care trebuie parcursi in vederea inchirierii unui spatiu comercial

Publicat: 24.10.2019

Pasii care trebuie parcursi in vederea inchirierii unui spatiu comercial
Cei care doresc sa isi deschida trebuie sa tina cont de faptul ca, inainte de orice, au nevoie de un spatiu comercial bun, amplasat intr-un loc central sau suficient de vizibil incat sa atraga clienti si sa le permita acestora accesul facil la locatie.

In judetul Constanta afacerile in domeniul comertului se deschid nu numai in centrul orasului, ci si in zonele semicentrale sau limitrofe, fiind un judet foarte bine aspectat din toate punctele de vedere datorita potentialului turistic din timpul verii si nu numai.

Inainte de a deschide o afacere in comert este necesar ca persoanele interesate sa tina cont de pasii care trebuie urmati, iar primul este gasirea unuia dintre cele mai bune spatii comerciale de inchiriat in judetul Constanta.

Ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi un spatiu comercial si ce posibilitati de negociere ai
Inainte de a deschide o afacere in domeniul comertului, persoanele care vor sa puna bazele ei trebuie sa ia in calcul daca exista in imediata proximitate o alta afacere de acest gen, astfel incat sa nu aiba surpriza de a nu avea clienti. De asemenea, urmatorul pas este determinarea beneficiilor pe care le au in urma incheierii contractului, dar si beneficiile pe care le au in urma inchirierii spatiului comercial.

Cu ajutorul specialistilor care reprezinta compania Activ Property Services, persoanele care cauta un spatiu comercial de inchiriat in judetul Constanta il vor gasi foarte usor gratie motorului de cautare simplu de folosit, aproape intuitiv, de pe acest site specializat.

Daca spatiul comercial este gasit, atunci clientii trebuie sa stie si cum sa negocieze contractul de inchiriere, atat din punct de vedere financiar, cat si din punctul de vedere al conditiilor de inchiriere, al perioadei contractuale si al clauzelor de incheiere.

Inainte de a incepe negocierea contractului, se recomanda ca potentialii chiriasi sa stie exact ce vor de la respectiva locatie, de la respectivul contract, sa se pregateasca si sa fie foarte realisti, sa nu se implice emotional si sa nu considere ca, in cazul in care nu reusesc sa inchirieze spatiul respectiv, nu vor mai gass altul la fel de bun.

In primul rand, este bine ca potentialii chiriasi sa stabileasca ce este esentual si ce nu este atat de important pentru afacerea lor, daca este nevoie de modificari sau de investitii, care ar fi valoarea acestora, daca spatiul permite extinderea afacerii, daca sunt suficiente locuri de parcare, daca este nevoie de modificarea unui contract de servicii, spre exemplu de telefonie sau de internet.

In plus, este important ca potentialii chiriasi sa afle sau sa intuiasca ce isi doreste proprietarul, sa se concentreze pe cerintele acestuia, sa ii puna intrebari, sa vada cum priveste el spatiul, ce fel de chirias ar vrea, ce fel de afacere vede deschisa in spatiul respectiv, daca se plange de vechii chiriasi si de ce.

De asemenea, niciun contract de inchiriere nu poate fi negociat daca nu se cunosc clauzele si legislatia in domeniu cu privire la incheierea unui asemenea contract. Sunt drepturi si obligatii deja stabilite prin lege, care nu se pot negocia si care trebuie respectate.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Cariera

Cum o agentie de marketing online ajuta la cresterea afacerii tale

Un marketing online eficient se bazeaza pe stra...

Cariera

Ce caracteristici trebuie sa aiba o hala industriala

Fie ca aveti nevoie de un spatiu de depozitare,...

Celebs & Style

Drew Barrymore va reunta la actorie

Drew Barrymore va reunta la actorie pentru o p...

Frumusete

Cum sa scapi de negi rapid

Negii de pe piele, desi sunt de obicei inofensi...

Frumusete

Trucuri mici impotriva unui machiaj prea strident

Prea multa crema hidratanta, prea mult fond de ...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Machiaj de mireasa 2019 - recomandari de la make-up artisti

Inceputul anului este, de regula, perioada in care afli propunerile care vor fi in tendinte in anul in curs in materie de moda, design si bineinteles machiaj, de la designeri si make-up artisti. Pentru ca nu mai este mult timp pana vom intra in sezonul nuntilor, iar miresele