Va aflati in:

Articole / Divertisment

Blade

Publicat: 04.05.2009

blade articol filmul cu blade si vampiri dracula cum omara blade vampirii
Blade: film de actiune in care un luptator, jumatate om, jumatate vampir, incearca din rasputeri sa scoata orasul de subdominatia strigoilor. In lupta lui este ajutat de un prieten, specialist in arme si leacuri impotriva vampirilor.

Blade: Subiectul filmului
De mii de ani, vampirii au existat printre oameni. O natie secrete plina de abilitati insetata de sange si putere. Un razbioi are loc intre omenire si vampiri pentru suprematie. Un singur om poate opri vampiri. Blade este singura speranta a omenirii.
Actiunea filmului Blade este sustinuta de efecte speciale si de acrobatiile spectaculoase ale lui Wesley Snipes.
Wesley Snipes este memorabil in rolul supereroului Blade, cel mai faimos vanător de vampiri din timpurile moderne. Legenda sa este infricosatoare. Inainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost muscată mortal de un vampir, el devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale noptii.
Cand Blade devine adult va fi mai de temut dusman al urmaşilor lui Dracula pe care ii va hartui si ii va urmari febril si in gaura de sarpe, in cavouri si in toaletele cluburilor de noapte.
Dupa trei decenii, cand va afla adevarul despre moartea mamei sale, furia sa va devine de innecontrolabila. Blade se va metamorfoza intr-un individ hibrid, pe jumatate om, jumatate vampir, Blade va fi insotit în lupta sa interminabila impotriva strigoilor insetaţi de sange de Hannibal King, un detectiv specializat in gasirea vampirilor, si de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care si-a trădat maestrul.
Daca de obicei in filme siu carti vampirii sunt personaje terifiante, omniprezente in cimitire sau catacombe, in  filmul"Blade" actiunea are loc intr-un mare oras, vampirii fiind indivizi cu pozitii mai mult sau mai putin importante in clasele sociale. Mai mult, vampirii din "Blade", sunt organizati intr-o societate aproape nobila, in care statutul politic şi social sunt date pe principii de casta. Blade si partenerii lui se confrunta cu bautorii de sange in baruri sau în periferiile metropolei, insa nimic nu il face sa dea inapio in lupta sa care urmareste extirparea vampirilor.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Filmul SATC: Sex and The City

Noutate! Se filmeaza Totul despre sex 2!Dupa pr...

Divertisment

Uleiuri sau acrilice? Ce tip de vopsea alegi in functie de pictura

Ai fost pasionata de pictura dintotdeauna. Priv...

Celebs & Style

Keanu Reeves, omul spiritual

Un actor de Hollywood care si-a donat cea mai ...

Sarcina

Cum iti ingrijesti pielea in timpul sarcinii?

Grija pentru ingrijirea aspectului fizic nu tre...

Sarcina

5 lucruri surprinzatoare despre sarcina

Prima sarcina si prima nastere sunt evenimente...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.