Va aflati in:

Articole / Divertisment

Iron Man 2

Publicat: 22.10.2009

efecte speciale IRON MAN 2, cine joaca inFILMUL Iron Man 2, DESPRE FILM Iron Man II, cu ce e filmul Iron Man 2, Iron Man 2 in romania, omul de otel 2, despre filmul omul de otel aka iron man


Noile aventuri ale lui Tony Stark vor fi dezvaluite in lume in 2010. Continuarea filmului Iron Man va rula in Romania din 30 aprilie 2010.

Sinopsis Iron Man 2 (2010)
Toata lumea stie acum pentru ca a devenit clar: da, Tony Stark este Iron Man. Insa se va multumi genialul ai schimbatorul inventator cu noul sau rol sau umerii i se vor incovoia din cauza unei prea mari sale responsabilitati, aceea de salvator, dar si de distrugator al lumii? Cand Tony Stark devine alcoolic, armura incepe sa ii fie folosita de chiar bunul lui prieten, Jim Rhodes. Ce va face Jim? Se va multumi el cu un simplu rol de inlocuitor sau va dori sa isi capete o identitate proprie sub numele de War Machine?
Filmul Iron Man 2 se anunta de pe acum un succes. Nume precum Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke si Gwyneth Paltrow ii asigura inca inainte de lansare succesul de casa.

Ce se mai intampla in Iron Man II
Deja in partea a doua a filmului toata lumea stie acum ca industriasul miliardar Tony Stark ( interpretat de Robert Downey Jr.) este Iron Man.

Tony, baiat bun ca intotdeauna, Tony incearca sa isi spele pacatele (e simte vinovat ca a castigat o multime de bani din producerea si vanzarea de armament) si relanseaza extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovatiilor in scop umanitar sustinute de tehnologia sa, costumul-minune.
Dar cum banii, armele si setea de putere absoluta sunt mai importante decat actiunile umaintare,. guvernul Statelor Unite cere ca grozavul costum sa fie predat armatei pentru a-l folosi ca o arma imbatabila.

Momentul cheie este dat de aparitia unui personaj misterios, cunoscut si apropiat in trecut familiei Stark: Ivan Vanko (interpretat de catre Mickey Rourke), care isi doreste din inima sa-l distruga definitiv pe Tony Stark, creand propria-si arma devastatoare, o varianta mai rea si mai urata a lui Iron Man.

efecte speciale IRON MAN 2, cine joaca inFILMUL Iron Man 2, DESPRE FILM Iron Man II, cu ce e filmul Iron Man 2, Iron Man 2 in romania, omul de otel 2, despre filmul omul de otel aka iron man
Asaltat si presat din toate partile, in timp ce isi confrunta proprii demoni, Tony isi regrupeaza prietenii si vechii aliati, atat pe cei vechi cat si pe cei noi, pentru a trece la lupta finala si decisiva cu dusmanii care vor sa-l distruga pe el, si intreaga omenire...
In „Iron Man ” Robert Downey Jr. Joaca alaturi de nume cu mare priza la public: Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke, Samuel L. Jackson.
Nota: In prezent de filmeaza deja Iron Man 3.


Regizor Iron Man 2 (2010)
Jon Favreau
Lansare anunata in Romania: Iron Man 2 (2010): 30 aprilie 2010

Distributie Iron Man 2 (2010)
Scarlett Johansson ... Natasha Romanoff / Vaduva Neagra
Jon Favreau ... Hogan
Robert Downey Jr. ... Tony Stark / Iron Man
Samuel L. Jackson ... Nick Fury
Sam Rockwell... Justin Hammer
Mickey Rourke ... Ivan Vanko / Whiplash
Leslie Bibb ... Christine Everhart
Gwyneth Paltrow ... Pepper Potts
Paul Bettany ... Jarvis (voce)
Kate Mara ... Bethany Cabe
Don Cheadle ... Colonelul James 'Rhodey' Rhodes alias War Machine
John Slattery ... Howard Stark
Olivia Munn ... Melina Vostokoff / Iron Maiden

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Divertisment

Sex and The City 2

Nebunaticele personaje din Sex And The City se ...

Divertisment

Nu stiu cum reuseste

Ttitlul original : I Don't Know How She Does It...

Celebs & Style

Kristen Stewart si Kat Von D: Gemenele din rochiile Derek Lam

O rochie care sa fie serioasa eleganta in acel...

Cultura

Concert Aura Urziceanu si A.G.Weinberger

Aura Urziceanu si A.G.Weinberger va avea loc pe...

Cultura

Elena Teodorini

Ultima diva din secolul XIX si prima diva a R...

Articole importante
In forum despre Divertisment
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa nu ai picioare umflate a doua zi dupa nunta

Nunta este un eveniment la care orice fata viseaza inca din copilarie. Rochia alba impresionanta, machiajul perfect, coafura impecabila, iubirea vietii la brat, familia si prietenii, ce ai mai putea sa iti doresti pentru o nunta perfecta?