Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Ciorba de sfecla

Publicat: 11.01.2009

Ciorba de sfecla
Ingrediente pentru ciorba de sfecla

o jumatate kg de sfecla rosie,
un morcov,
o ceapa,
doi cartofi,
radacina patrunjel,
radacina de pastarnac
frunze de leustean,
frunze de patrunjel,
un pic de ulei,
bors dupa gust.

Cum se face ciorba de sfecla

Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari sau daca ai robot de bucatarie... stii tu cum sa faci.
Acestea trei se pun in oala cu trei linguri de ulei de masline pentru gatit si se " inabuse" cam 2 minute. Peste astea pui apa cam 2 litri si fierbi o jumate de ora.
Urmeza sfecla rosie la care ai optiunea pe razatoare sau cu robotul de bucatarie, odata cu sfecla se pun si cartofi pe care-i tai cuburi.
Cand toate sunt fierte, acresti cu bors.
Apoi trebuie sa " dai in clocot"
Frunzele de leustean si patrunjel se pun de-abia dupa ce ai luat oala de pe foc.
Poti sa o manci rece sau calda, cu o lingura de smantana.
Pofta buna!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Biscutii digestivi de post (vegan)

Biscutii digestivi. Mai putin dulci, se crede c...

Gastronomie

Spaghete cu ton

Imaginati-va ca veniti acasa obositi dupa o zi...

Celebs & Style

Ricky Martin se casatoreste cu Carlos Gonzales Abella

In urma cu aproape doi ani, in martie 2010,&nbs...

Povesti

Catuti

Am sa va povestesc despre copilaria mea. Sunt ...

Povesti

Momentul ala, cand nu stii unde sa ascunzi...

Mergi câteodată la cumpără...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...