Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Ciorba de sfecla

Publicat: 11.01.2009

Ciorba de sfecla
Ingrediente pentru ciorba de sfecla

o jumatate kg de sfecla rosie,
un morcov,
o ceapa,
doi cartofi,
radacina patrunjel,
radacina de pastarnac
frunze de leustean,
frunze de patrunjel,
un pic de ulei,
bors dupa gust.

Cum se face ciorba de sfecla

Morcovul, radacina de patrunjel si ceapa se rad prin razatoarea cu gauri mari sau daca ai robot de bucatarie... stii tu cum sa faci.
Acestea trei se pun in oala cu trei linguri de ulei de masline pentru gatit si se " inabuse" cam 2 minute. Peste astea pui apa cam 2 litri si fierbi o jumate de ora.
Urmeza sfecla rosie la care ai optiunea pe razatoare sau cu robotul de bucatarie, odata cu sfecla se pun si cartofi pe care-i tai cuburi.
Cand toate sunt fierte, acresti cu bors.
Apoi trebuie sa " dai in clocot"
Frunzele de leustean si patrunjel se pun de-abia dupa ce ai luat oala de pe foc.
Poti sa o manci rece sau calda, cu o lingura de smantana.
Pofta buna!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

TOP 3 prajituri racoritoare pentru sezonul de vara

Vara este, în general, sezonul cel mai pr...

Gastronomie

Cea mai simpla reteta de prajitura cu dovleac

Iti plac prajiturile cu dovleac? Daca da, avem ...

Celebs & Style

Robert Pattinson s-a ras pe cap

Robert Pattinson are un nou look! Starul din T...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa te imbraci cu stil la o nunta in sezonul rece? Inspira-te cu cele mai elegante tinute pentru un astfel de eveniment

Cand clopotele nuptiale incep sa rasune in aerul rece al iernii, participarea la o nunta devine o provocare vestimentara inspirata de echilibrul dintre stil si confort. In sezonul rece, alegerea unei tinute pentru o astfel de ocazie necesita atentie la detalii si un spirit practic...