Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Retete grecesti: Biftekia skaras

Publicat: 04.06.2007

Avem nevoie de in jur de 1 kg. carne tocata de vitel, numai de vitel, anume muschiulet.
Vreo doua cepe mijlocii, taiate mititel mititelut, 2-3 linguri de ulei, de preferat ulei de masline, o legatura teapana de patrunjel, 1 cescuta de pesmet (grecoaicele il folosesc si pentru chiftele), vreo 2 linguri de "rigani" (oregano), 1ou, 1/4 lingurita de scortisoara, sare, piper, unii pun si un cate-doi de usturoi zdrobit.Copyright©elady.ro
Se amesteca toate acestea si se fac ori ca mititeii ori ca chiftelele, forma nu conteaza asa mult!Copyright©elady.ro
Reteta originala zice ca ar trebui fripte pe gratar.
Dar se pot praji si in tigaie.Copyright©elady.ro
Merge un pahar de vin rosu sau rose.
Copyright © elady.ro
Reproducerea fara acord strict interzisa! 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Reteta de galaktoboureko

Aceasta este versiunea unuia dintre cele mai p...

Gastronomie

Cum servesti prajiturile cu cele mai potrivite vinuri?

Dupa o masa copioasa, se cuvine sa fie servite ...

Celebs & Style

Bobbi Kristina Brown a murit la 22 de ani

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston...

Dieta Montignac

Dieta Montignac

Michel Montignac a descoperit ca nici grasimea,...

Dieta Montignac

Dieta Monti explicata pe scurt

Kim Catrall (Samantha din Sex and the City) est...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Fotografii de cununie civila in epoca digitala - schimbari din industrie

Alegerea de a lucra impreuna cu un fotograf pentru cununia civila a devenit in ultimele decenii unul dintre cele mai frumoase moduri prin care poate fi imortalizat un moment important in viata unui cuplu. Tot mai multe persoane cauta servicii de fotografie pentru cununia civila...