Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Semne ca partenerul te iubeste cu adevarat

Publicat: 14.06.2019

Semne ca partenerul te iubeste cu adevaratPentru a fi sigura ca partenerul te iubeste cu adevarat nu este nevoie sa auzi mereu cuvintele "te iubesc" fiindca unele semne pot spune mai mult decat o mie de cuvinte. Iata cateva dintre ele:

Isi aminteste lucrurile marunte

Daca iubitul tau are dificultati in exprimarea sentimentelor, atunci cu siguranta ca va gasi alte moduri prin care sa-ti arate dragostea. Unul din semnele ca te iubeste cu adevarat este faptul ca-si aminteste lucrurile marunte pe care chiar si tu le mai uiti. De exemplu, stie detaliat ce ati discutat la prima intalnire, cum ti-ai dori sa-ti petreci ziua de nastere, ce i-ai povestit despre copilaria ta si de asemenea, culoarea, mancarea sau filmul tau preferat.

Prezinta interes pentru oamenii care sunt importanti pentru tine

Faptul ca asculta povestile plictisitoare ale prietenelor sau colegilor tai de munca arata ca te iubeste cu adevarat. Face un efort pentru a fi in compania prietenilor tai, chiar daca pe unii nu ii place, si gaseste un subiect pentru a vorbi cu toata lumea.  In plus, merge la petrecerile aniversare a oamenilor importanti pentru tine. Daca nu ar fi interesat sa stea cu tine pe viitor, nu ar lua parte la astfel de evenimente si le-ar evita.

Iti face surprize spontane
Partenerul iti poate arata ca te iubeste pregatindu-ti surprize spontane care te fac fericita. De exemplu, micile cadouri si atentii fara niciun motiv sau ocazie anume. De asemenea, iti trimite mesaje care iti inveselesc ziua si iti transmit ca el se gandeste la tine. Poate chiar sa organizeze mici excursii, o cina romantica, un masaj sau o baie de relaxare.

Este acolo cand ai nevoie de el

Cand este gata sa lase treburile lui deoparte pentru moment si sa se concentreze pe problemele tale, este semn ca te respecta si te sustine. Inseamna ca este intotdeauna la locul potrivit, la momentul potrivit.

Este dispus la compromisuri pentru a te face fericita
Acesta este un semn mare ca tu esti importanta pentru el. O conversatie sincera despre dorintele voastre este intotdeauna binevenita iar atunci cand partenerul pune dorintele tale inaintea alor lui inseamna ca este gata de o relatie serioasa. Acelasi lucru este valabil si pentru tine, nu numai pentru el.

Te poti baza intotdeauna pe el

Daca stii ca poti conta pe el indiferent de ce se intampla, atunci e clar ca te iubeste cu adevarat. Stii ca ar face orice pentru a fi fericita si nu ai nevoie sa-ti spuna toata ziua ca te iubeste.

Relatia voastra nu se rezuma doar la sex

Vrea sa exploreze lumea cu tine si sa faceti activitati distractive; mergeti impreuna la filme, concerte sau chiar va vizitati rudele. O relatie se bazeaza pe sex dar nu se rezuma numai la asta.
In plus, are ochi doar pentru tine, chiar daca in jurul lui sunt o multime de femei frumoase; isi imparte banii cu tine/puneti banii la comun (este clar ca esti o persoana speciala in viata lui); isi arata bunele maniere pentru ca vrea sa te impresioneze si sa-ti castige inima asa cum si tu ai castigat-o pe a lui (iti deschide portiera la masina, iti trage scaunul la restaurant sau iti ofera haina lui cand afara e frig).

Daca aceste semne se regasesc in relatia ta inseamna ca ar trebui sa fii foarte fericita: ai langa tine un om care te iubeste cu adevarat.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Cum sa alegi salonul perfect pentru cea mai importanta zi din viata ta?

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata tinerilor care decid sa-si uneasca destinele atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata celor dragi. Pe langa ceremonia de la Starea Civila si cea de la biserica, petrecerea este un aspect esential, de care mirii trebuie sa se preocupe cu multa atentie.