Va aflati in:

Articole / Relatii & Sex

Suferim din dragoste sau suferim din cauza orgoliului ranit?

Publicat: 15.10.2019

Suferim din dragoste sau suferim din cauza orgoliului ranit
De-a lungul anilor am văzut ce ravagii poate face dragostea pe toate fronturile unde aceasta lovește. Și în bărbați, și în femei. Și în fideli, și în infideli. Și în parteneri cu patalama la mână, și în amanți și amante.

Indiferent însă, atunci când dragostea pare că e pe terminate, devine parcă la fel de atractivă ca atunci când ești la o petrecere și mai sunt două sarmale, ultimele de pe platou. Nu te-ai uitat la ele până când nu ai văzut pe altcineva cum întinde mâna să le ia. Atunci le vrei cu toată inima și ți-e ciudă că nu te-ai înfruptat din ele cu un minut înainte. Însă dacă gazda apare cu un alt morman, pofta îți trece brusc, pentru că ai garanția că sunt la îndemână în caz că poftești. Însă, de cele mai multe ori, asta nu se va întâmpla.
Cam așa e și cu amorul.

Așa apar soțiile care se agață cu dinții de casniciile lor de fațadă și care țin morțiș să pună fotografii cu toată "familia fericită" pe Facebook, ca să vada "aia" ce curvă tristă și proastă e.

Așa apar amantele care sună acasă la iubitul însurat, pe telefonul fix, și nu vorbesc, sperând să îi bage mortu-n casă nehotărâtului care le lasă singure sistematic de Paști, Crăciun și de Revelion. Că proasta de nevastă o să se prindă într-un final și o să îl dea pe nemernic afară, de unde ele, amantete, îl vor pescui.

Așa apar bărbății care nu își mai bagă în seamă nevestele decât atunci când li se pare că un altul e interesat.

Așa apar bărbății și femeile care divorțează unii pentru alții, ca apoi să se otrăvească zilnic cu gândul că el/ea repetă exercițiul adulterului cu altcineva, că doar au mai făcut asta și înainte. Și pun punct "ca să nu cadă de proști", pentru că deși e plăcut să îi prostești pe alții, orgoliul de a nu fi tu prostit e mai important decât iubirea în sine.

În toate aceste situații, care au la bază aceeași temă, nu mai este vorba despre dragoste. Ci despre orgoliu.

Toți afirmă că suferă din dragoste, dar adevărul este că toți suferim din orgoliu rănit. Din dezamăgirea că celălalt nu e cine ne-am închipuit, am fost împinși să credem sau cine ne-am fi dorit să fie.

Nu suferim din dragoste. Suferim, pur si simolu, pentru că ne-a fost rănit orgoliul.
Text: Diana (ma puteti urmari si pe facebook)
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)
Newsletter elady

Mirese si Nunti

Sfaturi pentru machiajul de nunta

Nunta este un eveniment unic in viata femeilor. In ziua aceea orice persoana isi doreste sa fie admirata, sa fie fotogenica, sa aiba parte de variantele potrivite de aranjare. Un machiaj in ziua nuntii este unul special, in care mireasa este pusa in valoare.