Va aflati in:

Articole / Societate

Cateva motive pentru a investi in criptomoneda Ethereum

Publicat: 24.10.2019

Cateva motive pentru a investi in criptomoneda Ethereum
Cele mai cunoscute criptomonede pe piata internationala sunt Bitcoin si, mai nou, Ethereum. Acestea sunt cele mai populare monede virtuale din ziua de azi, in care oamenii doresc sa investeasca din diferite motive. Monedele virtuale nu pot avea o forma fizica, nu pot fi purtate in portofel, ci, mai degraba, intr-un „wallet” virtual, de unde se pot face plati catre diferiti furnizori care accepta aceasta varianta.

Si cum in ziua de azi din ce in ce mai multi comercianti accepta platile cu monede virtuale, nu este de mirare ca oamenii au inceput sa cumpere ethereum  si sa il foloseasca din ce in ce mai des.

De ce sa cumperi Ethereum?
Ethereum este una dintre cele mai usor de folosit monede virtuale, este sigura, nu presupune costuri aditionale si nu are alta concurenta directa in afara de Bitcoin. Spre deosebire de Bitcoin, se spune ca Ethereum este o moneda mult mai stabila. Desi nu o ajunge ca popularitate, Ethereum este in topul monedelor virtuale de pe piata.

In timp ce Bitcoin are numeroase aparitii pozitive pe piata, ea are si un comportament imprevizibil si fluctuant, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea ca investitia sa fie una de bun augur sau, dimpotriva, sa fie una riscanta.

Insa scopul acestui articol nu este acela de a face o comparatie intre moneda Bitcoin si moneda virtuala Ethereum si nici de a convinge cititorii sa investeasca intr-una dintre aceste doua monede, ci numai acela de a prezenta avantajele si dezavantajele unei asemenea decizii.

Ethereum are o retea impresionanta, mult mai eficienta decat un blockchain pentru o criptomoneda, care se dezvolta in permanenta, ofera diferite tipuri de contracte si se poate folosi pentru dezvoltarea de aplicatii terte. Totodata, cei care cumpara Ethereum trebuie sa stie ca de fapt cumpara Eter, insa in lumea virtuala acesti termeni sunt folositi, de regula, cu acelasi sens.

Reteaua digitala Ethereum sprijina orice afacere si orice program, are abilitatea de a rezolva cu acuratete problemele nou aparute, cu o precizie impresionanta. Sute de companii importante sustin Ethereum, iar multe dintre ele incearca sa incorporeze tehnologia moderna in afacerile lor.

Trebuie retinut faptul ca, in ceea ce priveste viteza tranzactiilor, scalabilitatea poate fi un obstacol demn de luat in considerare in dezvoltarea tehnologiei blockchain. O veste buna este ca dezvoltatorii acestei platforme Ethereum lucreaza la aceste probleme, iar fondatorii au certitudinea ca va ajunge sa proceseze pana la 1 milion de tranzactii pe secunda.

Securitatea este unul dintre cele mai importante puncte forte pentru Ethereum. Aplicatiile sunt mult mai sigure si mai rezistente in fata atacurilor, iar blockchain-ul este imposibil de manipulat. Pe site-ul Ro Exchange, persoanele interesate de asemenea tranzactii pot sa cumpere si sa vanda moneda fara teama, pot sa vada valorile in timp real, iar comisionul este foarte mic si flexibilitatea foarte mare.

Tranzactiile Etereum sunt rapide, la pret preferential, iar platforma Ro.Exchange pastreaza cea mai mare parte din fondurile clientilor in portofele offline, imposibil de atacat.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Societate

Incalzirea globala este o realitate!

Cu fiecare zi care trece ajung din ce in ce ma...

Societate

13 semne ca TU esti o prietena TOXICA!

Unii prieteni sunt mai buni pentru tine decat a...

Celebs & Style

Keanu Reeves, star in trei filme noi in 2015

Dupa ce l-au vazut in John Wick, fanii lui Kean...

Mirese si Nunti

Cadouri pentru nunta

Stii care este originea cadourilor de nunta, si...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa te casatoresti? Iata cum decizi ce bauturi alcoolice sa servesti invitatilor!

Nuntile romanesti presupun intotdeauna mancare multa, dar mai ales bauturi alcoolice care sa dea tonul distractiei si sa mentina atmosfera pana dimineata. Pana aici, totul simplu. In fapt, multe cupluri intampina dificultati in a se decide ce nu trebuie sa lipseasca din bar.