![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum se voteaza:
Toti membrii forumului cu mai mult de 51 de posturi pot participa la votare pentru desemnarea cistigatoarei concursului. Votarea se face pe public, pe baza de punctaj de la 1 la 5, 5 fiind nota cea mai mare acordata "prestatiilor" participantei la concurs. Nota: Voturile membrilor cu mai putin de 51 de postari nu vor fi luate in considerare. In "competitie" au intrat, in ordine alfabetica: Kary_Pink Meg Pink Lemonade (ex Bia) Szimcsi Teocris VOTAREA S-A DESCHIS. Perioada de votare 31 Mai - 14 Iunie inclusiv. La data de 15 Iunie, ora 00:00 topicul se inchide pina la numararea punctelor. exemplu votare: nume participant : 5 pct nume participant : 4 pct nume participant : 3 pct nume participant : 2 pct nume participant : 1 pct Rog toate particpantele sa imi trimita din timp adresele unde vor sa primeasca premiul, datele din buletin (inclusiv CNP), pentru ca trebuie sa ne descarcam din contabilitate de contravaloarea permiilor. ABSOLUT TOATE PARTICIPANTELE VOR PRIMI CITE UN PREMIU. Stiu ca nu va asteptati, pentru ca la inceput a fost vorba doar de un singur premiu, insa am vrut sa va fac o surpriza. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ... Imi pare rau ca nu au fost mai multe participante, sper insa sa va "inmultiti" data viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Posturile care nu contin voturi au fost mutate la Concurs editorialist eLady.ro, Un imbold... Am marea rugaminte ca acest topic sa ramina NUMAI pentru inregistrarea voturilor, pentru ca altfel va fi mult mai greu. Va multumesc pentru intelegere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru orice altceva, pls scrieti la: Concurs editorialist eLady.ro, Un imbold... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:08 AM |
|