Va aflati in:

Articole / Casa si Gradina

Cele mai bune trenduri in materie de mobila pentru bucatarie ale anului 2019

Publicat: 28.11.2018

Cele mai bune trenduri in materie de mobila pentru bucatarie ale anului 2019
Dupa cum va puteti imagina, ideile de remodelare si optiunile pentru mobila de bucatarie pot fi uimitoare. Este posibil sa nu stiti de unde sa incepeti sau cum sa alegeti cea mai buna cale de actiune. Asa ca, inainte de a va planifica etapele initiale ale unei renovari complete a bucatariei, este esential sa stiti exact de unde sa incepeti si ce buget aveti la dispozitie. O remodelare a bucatariei este o investitie costisitoare care poate fi recuperata deabia cand se revinde - daca este realizata corect si estetic.
Pentru a incepe, intrebati-va ce obiective aveti, ce lipseste din designul actual al bucatariei si ce doriti sa vedeti?

Pentru a incepe sa va aduceti ideile de remodelare la viata, va invitam sa va uitati la cele mai bune tendinte in amenajari interioare de bucatarie si renovari pentru anul 2019. De la cele mai bune mobilier de bucatarie actualizat, la ceea ce trebuie sa evitati, iata ce trebuie sa stiti pentru a recrea inima casei dumneavoastra cu incredere si usurinta.
                    
Cele mai bune trenduri in materie de mobila pentru bucatarie ale anului 2019
Materiale naturale

Designerii sunt din ce in ce mai fascinati de materialele naturale si textura vizuala pe care o adauga in interiorul casei. Piatra naturala, cuartul, granitul, utilizate intr-o bucatarie, imbina luxul si practicul intr-un mod care face spatiul mai placut.

Modele geometrice

In prezent, modele geometrice sunt la mare cautare. Ne indepartam de repetitiile modelelor tribale si ne apropiem mai mult de formele libere, suprapuse si asimetrice. Perfect de imperfect!

Iluminare cu pandantiv
Desi corpurile de iluminat downlight au reprezentat un trend esential in tendintele bucatariei pentru cel putin ultimul deceniu, reintroducerea iluminarii suspendate a devenit un nou interes pentru cei care doresc sa adauge o nota unica designului lor de bucatarie. Cablajul suspendat, care va poate aminti de un bec cu incandescenta cu lant de tractiune, permite incadrarilor dvs. unice cu pandantiv sa devina elemente centrale ale camerei - adaugand o forma de expresie si individualitate.
Design-uri curbate
Anul viitor, intra din nou in trend estetica de design curbata. Mobilierul rotund inspirat din 1970 va reintra in casele proprietarilor. Scaunele cu spate rotunjit sunt un mod elegant pentru a introduce aceasta tendinta curbata in designul bucatariilor.

Cele mai bune trenduri in materie de mobila pentru bucatarie ale anului 2019
Aparaturi de culori mate

Am vazut textura mata intunecata care a aparut ca tendinta de bucatarie in ultimii ani. Panourile neagre lucioase, care erau odata asociate cu clasa si eleganta, incep sa apara lipicioase si suprasolicitate. Acestea sunt inlocuite cu suprafetele mai nisipoase, care amintesc de masinile moderne elegante.
Acest finisaj mat de culoare inchisa reduce in mod natural aspectul amprentelor si murdariei. Se potriveste, de asemenea, cu mare parte din mobila de bucatarie si materialele acesteia.

Accesorii facute manual, customizate
O tendinta care creste in materie de mobilier este miscarea spre piesele facute la mana, personalizate. Oamenii vor sa stie povestea piesele achizitionate. Vor sa stie cine a facut-o si ce proces a fost necesar pentru construirea produsului.

Cele mai bune trenduri in materie de mobila pentru bucatarie ale anului 2019
Depozitarea in bucatarie: rafturi deschise

Daca aveti vase frumoase, incercati sa rupeti monotonia decorului prin adaugarea de rafturi deschise in bucatarie. Multi oameni opteaza pentru aceasta solutie pentru a-si arata cu mandrie felurile atractive de vesela. Acest concept este foarte cautat, in special pentru vase - cum ar fi pahare si farfurii - pe care le folositi cel mai des.

In ceea ce priveste ustensilele, exista rafturi de perete pe care le puteti agata - facandu-le usor de accesat. Cu toate acestea, uitati sa afisati paharele de cognac scumpe sau alte feluri de vesela pe care le folositi ocazional. Este mai bine sa le puneti in dulapuri inchise, pentru a nu le spala in mod constant din cauza acumularii de praf.

De asemenea, puteti stoca unele elemente in cutii dragute din lemn sau borcane de sticla. Nu numai ca mancarea sau tacamurile dumneavoastra vor fi usor accesibile, dar ele vor servi si ca decoratiuni.
Bucatariile albe vor disparea
Desi nu exista nici o indoiala in privinta atractiei fara sfarsit a unei bucatarii ultra-stralucitoare, exista o multime de alternative fantastice pentru a va oferi un aspect mai bogat si atragator.
Si ar trebui sa se inteleaga ca toate bucatariile albe sunt mult mai greu de pastrat curate zilnic, deci de ce nu va ganditi sa aduceti niste nuante distinctive pentru a crea o bucatarie mai memorabila?

Antiteza fata de tendinta de a alege bucatariile albe este reprezentate de design-ul bucatariilor negre si ale celor de nuante mai intunecate. Acestea vor adauga rapid un sentiment elegant de drama in orice casa, sunt mai usor de gestionat si sunt o alternativa eleganta fata de obisnuita nuanta de fildes.
Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Celebs & Style

Fergie este gravida

E oficial, Fergie este insarcinata! Cantareata...

Celebs & Style

Hilary Duff si Mike Comrie divorteaza

Cantareata si actrita americana Hilary Duff di...

Celebs & Style

Jodie Foster, premiata la Globul de Aur

Jodie Foster, castigatoare a doua premii Osca...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.