Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Bruschetta cu pui

Publicat: 31.01.2007

retete italienestiIngrediente necesare:
O paine nu prea crescuta, unt, cascaval ras, un piept de pui, sapte rosii proaspete, bine coapte, opt catei de usturoi, frunze proaspete de patrunjel.

Mod de preparare:
Se taie painea felii. Fiecare felie se unge cu un strat subtire de unt.
Separat, pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete.
Intr-un vas se taie rosiile la fel (sapte rosii nu foarte mari), iar cateii de usturoi si frunzele de patrunjel se toaca.
Toate se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse, iar deasupra se pune cascavalul ras.
Se pun bucatile de paine intr-o tava si se dau la cuptor (in prealabil incalzit la 190 de grade Celsius) pana cand cascavalul prinde putina crusta.

Timp de preparare: 45 de minute.

Se serveste atat calda, cat si rece.

Intra si vorbeste cu noi pe forum!

 

 

 

Nota (0 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

4 avantaje ale utilizarii oalei sub presiune

In acest articol, iti spunem secretele alegerii...

Celebs & Style

Leonardo DiCaprio s-a despartit de Erin Heatherton

Cunoscutul si apreciatul actor american Leonar...

Tu faci diferenta!

O data imi vorbeste, o data ma ignora. Oare ma place?

"Am 16 ani si nu stiu ce sa fac in legatur...

Tu faci diferenta!

Fa ca acest Craciun sa fie cu adevarat MEMORABIL!

A face din acest Craciun un eveniment memorabil...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.