Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Fructe de mare cu sos de chili

Publicat: 23.09.2015

Fructe de mare cu sos de chili: Ingrediente
Iti plac fructele de mare si mancarea usor picanta? Ai si de ce, sunt absolut delicioase! Ai mai jos o reteta de fructe de mare sos de chili care poate fi consumata ca atare, ca sos pentru paste, cu o garnitura de orez simplu sau legume sotate.

Fructe de mare cu sos de chili: Ingrediente
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 lingurita de piper alb proaspat macinat
- 3 catei usturoi
- 1 punga de fructe de mare congelate
- 2 cani de rosii taiate marunt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de praf de chili

Fructe de mare cu sos de chili: cum se fac
1. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie la temperatura medie.
2. Adauga usturoiul si piperul, lasa 30 de secunde apoi pune fructele de mare si amesteca; din momentul in care dau in clocot, mai lasa-le timp de 5 minute. Scoate-le apoi pe o farfurie.
3. Adauga rosiile, patrunjelul si praful de chili. Caleste amestecul pana cand rosiile se vor transforma in sos. Gusta si potriveste de sare. Pune sosul pe paste sau garnitura si apoi, deasupra, fructele de mare. Presara cu putina verdeata. Pofta buna!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

Gris cu lapte

Mancare de bebelusi spun unii, desertul copilar...

Gastronomie

Reteta de galaktoboureko

Aceasta este versiunea unuia dintre cele mai p...

Celebs & Style

Mary Austin, dragostea lui Freddie Mercury

Aproape nimeni care nu este familiarizat pe dep...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Ce simte o femeie cand imbraca rochia de mireasa?

Tocmai ce ai fost ceruta in casatorie si urmeaza sa-ti faci planuri in ceea ce priveste organizarea evenimentului? Urmeaza un parcurs anevoios, dar frumos in acelasi timp, mai ales ca urmeaza sa te unesti pe vesnicie cu sufletul tau pereche.