Va aflati in:

Articole / Gastronomie

Fructe de mare cu sos de chili

Publicat: 23.09.2015

Fructe de mare cu sos de chili: Ingrediente
Iti plac fructele de mare si mancarea usor picanta? Ai si de ce, sunt absolut delicioase! Ai mai jos o reteta de fructe de mare sos de chili care poate fi consumata ca atare, ca sos pentru paste, cu o garnitura de orez simplu sau legume sotate.

Fructe de mare cu sos de chili: Ingrediente
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 lingurita de piper alb proaspat macinat
- 3 catei usturoi
- 1 punga de fructe de mare congelate
- 2 cani de rosii taiate marunt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de praf de chili

Fructe de mare cu sos de chili: cum se fac
1. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie la temperatura medie.
2. Adauga usturoiul si piperul, lasa 30 de secunde apoi pune fructele de mare si amesteca; din momentul in care dau in clocot, mai lasa-le timp de 5 minute. Scoate-le apoi pe o farfurie.
3. Adauga rosiile, patrunjelul si praful de chili. Caleste amestecul pana cand rosiile se vor transforma in sos. Gusta si potriveste de sare. Pune sosul pe paste sau garnitura si apoi, deasupra, fructele de mare. Presara cu putina verdeata. Pofta buna!
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Gastronomie

6 alimente care nu se spala niciodata inainte de gatit

Regulile de igiena impun spalarea ingredientelo...

Gastronomie

Reteta greceasca traditionala de mousakas

Daca ai cel putin jumatate de zi libera la disp...

Divertisment

Tratament personalizat contra obezitatii

Cum sa slabim prin controlul emotiilor. Tratame...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...